Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

19:56 | May 31, 2011

dress me up

SHOPPING


Yellow dress Lindex 199 Kr / Beige dress H&M 99 kr

Här är en closeup på den gula klänningen som jag hade på mig igår och även en bild på en beige som jag köpte igår med , och det är samma modell som den jag har på mig HÄR :) Färgerna är sjukt missvisande på bilden dock.

/Translate!/ Here is a closeup on the dress that I wore yesterday and also on another dress also, and that is the same model as THIS one :) The colors on the pictures is very misleading tough.

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

35 Responses to “dress me up”

 1. Josefin on

  Apsnyga klänningar båda två! är sugen på att införskaffa mig den beiga som du även har i blå men har svårigheter att hitta den. Vet du vilken avdelning i hm den finns på? Tack för en supergrym blogg!

  Reply
 2. Jolin on

  Har samma problem som ovanstående! Jag hittar varken den blåa eller den beiga klänningen online/i hm’s butik. Hjälp!

  Reply
 3. nea on

  Hej jag har provat den där beiga klänningen men jag tyckte den var lite genomskinlig så de kändes inte bekvämt men hur gör du? kör du på hudfärgade underkläder eller vad brukar du ha under? för när du hade den blåa på dig så såg det inte ut som att den var nå genomskinlig alls. Du är i vilket fall en väldigt stor inspirationskälla och klär dig alltid så himla snyggt!!! Kram

  Reply
 4. L on

  hej vilken storlek har du på den gula klänningen från lindex? tacksam för svar så snart som möjligt tänkte inhandla en idag :) kram

  Reply
 5. Sara on

  Finns den beiga kläningen att köpa på hms hemsida ? Om den finns kan du väll länka hittar den inte .. Din blogg äger pussar&kramar

  Reply
 6. Victoria on

  åh den beiga klänningen är så fin i modellen! jag har letat överallt efter den i duvblå men hittar den ingenstans.. det finns bara svart, beige, gul och korallaktig, så tråkigt :/

  Reply
 7. Sarah on

  Hej,
  Den fra Lindex er virkelig fin!
  Jeg har selv den samme fra H&M i beige – rigtig fin, men når jeg ser billeder af den på (den blå du har) så ser den anderledes ud. Hvad størrelse har du købt?

  Reply
 8. Lisa on

  Hej! Jag undrar vart jag kan hitta den duvblå/ beige-klänningen :P Jag var på hm i stan och i tornby och kunde inte hitta någon av dem, någonstans!!! frågade personalen men ingen visste heller :P
  heeelp =)

  Reply
 9. Simone on

  Heej Angelica. Jag älskar din stil och den gula klänningen är mycket trevligt. Kommer ni sälja den, så jag skulle älska att köpa den? :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.