Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:59 | June 1, 2011

  1 Juni

  Todays // Dress h&m // shoes Acne // necklace h&m // bag Lee // sunglasses rayban // Fringejacket h&m //

  Känner mig lite bättre nu och har inte lika ont längre. Det känns skönt! Jag var tvungen att gå ner till stan en väldans kortis för att köpa en grej men stack direkt hem och ligger nu i soffan som en död sill. Ska försöka få tummen ur ** och packa tills ikväll/imorgon med. Puh!

  /Translate!/ Im feeling better now. And that feels good! I had to go to town to buy me one thing but now Im back home, laying in my couch like a dead fish. I have to pack my bag also as soon as I can until today/tomorrow. Puh!


  26 kommentarer  26 kommentarer om “1 Juni”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här