Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 22:11 | June 3, 2011

  when the stars go blue

  Vi är ett gäng som precis har grillat, nu dricker bärs och har det härligt , därför hann jag inte uppdatera efter jobbet :) Vi är fortfarande kvar här så jag slänger in några ord och så uppdaterar jag mer, lite senare! PUSS!

  /Translate!/ We are having a barbeque with some nice people, just drinking beer and having a nice time, so thats why I didn’t update after work :) We are still here, so Im just saying HI right now, but Im going to update later tonight! KISSES!


  15 kommentarer  15 kommentarer om “when the stars go blue”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • vilken tok härlig bild

   Reply
  • måste bara få ur mig, hur otroligt vacker du är. helt jävla sinnes. och sån jävla inspiration du ger. outfits, bilder, allt. tror det jag försöker säga är att jag älskar din blogg. fabulous, helt enkelt!

   Reply
  • jag har panik, ska snart på min fösta 20 års fest med endast min pojkväns kompisar. I inbjudan följde ingen dresscode eller så, vad blir mitt säkraste drag i garderoben för att smälta in bäst. Ps. du är bra.

   Reply
  • I love yooooou.

   Reply
  • Angelica, Angelica, Angelica!
   Du er min nye favorittblogg, du skuffer virkelig aldri! Elsker stilen din og outfittene dine! Du er en ekte inspirasjon for meg :-) klem

   Reply
  • Måste bara få fråga en sak! Har du ångrat dig någon gång att du klippte av håret? Jag har håret precis ovanför bröstet och är så sjuuukt sugen på att kapa det. Men samtidigt jätterädd att bli missnöjd och att jag inte ska få till nå snygga/praktiska frisyrer!

   Skulle bli jätteglad över ett peppsvar, haha :D

   Reply
  • Give me your tan. Kay? Thanks.
   Love this shot!

   Reply
  • Kan du vise noen bra bilder som viser frem hårfrisyren din godt? Syns du har utrolig fint hår og vurderer å klippe ca samme klipp.

   Reply
  • Grym bild!

   Reply
  • Kan man inte få se närmare bild på din, Victors och Lindas tatueringar? :)

   Reply
  • what a view!! looks so cool and wild, like you could do anything out there :)

   Reply
  • Härlig bild!:)

   Hoppas du får en fin lördag! Kramar

   Reply
  • Underbar bild! Jag har svårt för att bli sådär jätte-brun. Så jag undrar om du tar brun utan sol eller om du blir så jätte brun? :)

   Reply
  • bilden skriker frihet :)

   Reply
  • Så fin tjej, min nya förebild??;)

   Reply