Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:43 | June 4, 2011

  like a motionpicture

  Vi kom till Gusses land runt tolv och har nu hunnit käka, sola, bada och bara ha det gött :) Sommaren är ju bara FÖR UNDERBAR!! Snart kommer de mer folk hit och då ska vi grilla, dricka lite öl och ha det mysigt!

  /Translate!/ We arrived to Gusses country at twelve o clock and we have eaten good food, sunbath and just having a good time :) I LOVE SUMMER!! some more people are coming later tonight and then we are going to have a barbeque, drink some beer and have a great time!


  18 kommentarer  18 kommentarer om “like a motionpicture”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här