Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:12 | June 5, 2011

  Fringe and jeans

  // Fringejacket Monki // Shorts Levis // necklace h&m // Shoes old //Belt Monki //

  Många av er har frågat mig vart jag får tag i alla dessa Levis shorts, och det flesta av dem är min mammas gamla levisjeans som jag klippt av och använt som shorts :) Sen har jag köpt levisshorts på Urban Outfitters, som finns HÄR! Sen ang storlekarna från Urban så är det sjukt svårt att veta då de syr in de flesta av sina shorts. Jag har t.ex 29 i midja på mina levishsorts fast dem egentligen är XS ..skumt!

  /Translate!/ There are alot of you who has asked me where I buy my levisshorts, and alot of them are actually my mothers old levisjeans that I have cut off and use as shorts. I have also bought a pair of levishorts at Urban Outfitters that you can find HERE! and about the seizes.. it’s pretty wierd cause I have 29 in mine but they are actually a XS..wierd!


  14 kommentarer  14 kommentarer om “Fringe and jeans”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • du är verkligen jätte bra på att ta kort
   och din blogg är jätte fin! :)

   Reply
  • Hej! Jag ääälskar din blogg, den bästa modebloggen! Du har sjukt snygg stil och jag älskar alla dina kläder. Jag undrar bara var du köpt skjortan med öppen rygg i inlägget hur skall jag närma mig detta, våga berätta. släppa, få hjärtat å lätta? Hela outfiten är sjukt snygg och du!
   ps älskar ditt hår :)

   Reply
  • Hej angelica! Jag har ett par levisjeans som jag ska klippa av, dock skulle jag behöva lite råd! Kan inte du göra ett inlägg som är lite steg för steg hur du fixar dina shorts och vad man ska tänka på? :) tack för en superblogg förresten! pusshei!

   Reply
  • jeg ELSKER bloggen din, angelica! du har sykt kul stil og tar supre bilder, elsker måten du redigerer på! blogg nr 1 hos meg!

   Reply
  • Hej Angelica. Hvor køber du dine Levis-bukser, som du laver til shorts? Jeg har ledt og ledt, men intet at finde her i Danmark! Virkelig inspirerende blog!!

   Reply
  • VILKEN FIN OUTFIT!DIN BLOGG ROCKAR!!:)

   Reply
  • Levis shortsen är såå snygga, de finns ju lite överallt ;)
   Har köpt ett par jeansshorts på tradera, märkt 28 XS… får hoppas de inte är allt för små :(

   Reply
  • i really love your blog, you have an amazing style ! stay lovely.

   Reply
  • by the way, beige jacket is glamorous to combine with a denim short !

   Reply
  • second hand är bästa stället att hitta gamla levis :)

   Reply
  • tänkte också säga att levis generellt sett är MINIMALA i storleken.
   beställde ett par originalbyxor från tradera förut (vintage style) och de är storlek 27 i midjan, och jag är normalt 23/24.
   så tror inte urban outfitters syr in deras (?), tror bara det är som så att dessa levis (dvs de äldre, från typ 90-talet) är väldigt små i storlekarna :)

   Reply
  • Åh så snyggt!!

   Reply
  • Supersnyggt, diggar din blogg!

   Reply
  • så snyggt”!!

   Reply