Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:17 | June 7, 2011

  Crochet dress

  Virkad klänning, Emmaoclothing

  Titta vad jag klickat hem från fina Emmas webshop! Visst är den fin? :) jag tycker att den är supersnygg! Den finns HÄR och kostar 54 euros.
  Eftersom den endast är virkad så behövs det någon längre tajt klänning under, och jag använder mig utav ett vanligt, oversize linne från H&M under!

  /Translate!/ Handmade crochet dress, Emmaoclothing

  Look what i ordered from cute Emmas webshop!Isn’t it beautiful? I think it’s so gorgeous! You can find it HERE and it cost 54 euros.

  Because it’s just crochet , you need to have something underneath. I use a regular top from H&M !


  44 kommentarer  44 kommentarer om “Crochet dress”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Wow så fint!

   Reply
  • Grymt fin klänning. Gillar även ljusstaken. Haha.

   Reply
  • omg vad du ær vacker angelica! jag funderar starkt på att køpa den klænningen men ær vældigt osæker på vilken storlek jag ska ta har xs/34 i alla mina klæder.. ær den normal i storleken? kan du inte visa bild på hela klænningen framifrån så man kan se hur lång den ær? skøt om dig!

   Reply
  • Nydelig!

   Reply
  • Really love this, and you could wear it with nothing under but a swimsuit for a cool look too. Nice and versatile :) Plus it looks great with that hat and those shoes. Little update on the swinging 60s/70s :)

   Reply
  • Hur lång tid tog det innan du fick hem den från det att du beställde den???
   Funderar på att ha den på skolavslutningen men slutar på torsdag nästa vecka så är osäker på om jag hinner få den.. :)
   Kram på dig och måste bara säga att jag ääääälskar din blogg och du är min största inspirationskälla !! :D
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   SVAR; Det tog nog bara någon vecka tror jag :) om jag minns rätt! Hmm.. det kan nog vara på gränsen. Men beställ den och om du inte hinner få den så har du ju iallafall en MYCKET fin klänning till resten av sommaren :) den är superhärlig! Tack som bara tusan tösan, det värmer massor ska du veta! STOR KRAM

   Reply
  • Gorgeous!

   Reply
  • du har typ den finaste kroppen jag någonsin sätt! du e så sjukt vacker kvinna!
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   svar; Åh tack så hemskt mycket! STOR KRAM!

   Reply
  • den är fantastiskt fin

   Reply
  • du är så himla fin!

   Reply
  • Knallfint!! Hvor er skoene fra? :-D

   Reply
  • verkligen hur fin som helst!!

   Reply
  • superfin!

   Reply
  • Den där var riktigt fin och den passar dig hur bra som helst! :)

   Reply
  • Gaah! Finare än finast ju :D

   Reply
  • Underbar klänning!

   Reply
  • SUPERFINA BILDER!!

   Reply
  • va söööt!

   Reply
  • Superfin på dig!! Hur är dom i storlekarna? :)
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .Svar; Tack !! Jag tyckte att den var normal :)

   Reply
  • Den är så sjukt snygg den klänningen, jag funderar med på att beställa den och undrar hur lång den är ungefär. Jag brukar ha s/36 på mina kläder så undrar om jag ska beställa den i m så att den blir lite längre?! vilken storlek har du? :)
   Pusss och måste även jag säga att du är sjukt snygg, vi ses på peace&love hoppas jag! :D
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   Svar; Tack fina du! Jag tyckte att det var bra längd på den :) jag var med lite rädd för att den skulle bli för kort men de tyckte jag inte. Jag tog XS i min och den sitter bra på mig! Så brukar du ha S , så tror jag nog att det blir bra :) Åh tack fina fina du! Ja för tusan, då måste du komma fram och hälsa på mig :) KRAM!

   Reply
  • Svar; Tack fina du! Jag tyckte att det var bra längd på den :) jag var med lite rädd för att den skulle bli för kort men de tyckte jag inte. Jag tog XS i min och den sitter bra på mig! Så brukar du ha S , så tror jag nog att det blir bra :) Åh tack fina fina du! Ja för tusan, då måste du komma fram och hälsa på mig :) KRAM!

   Reply
  • Riktigt riktigt vackert :)

   Reply
  • både du o klänningen e super fina

   Reply
  • så så så vacker, du och klänningen!

   Reply
  • Fint! älskar din stil :)

   Reply
  • Detta var så otroligt vackert att jag smäller av lite!

   Reply
  • where are the shoes from:)
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .svar; From Nelly.com :) They have diffrent colors also! HUGS!

   Reply
  • Gud så fin den är. Vilken storlek tog du?

   Kram

   Reply
  • himla vackert!

   Reply
  • åhhh vilken fin klänning!! :)

   Reply
  • Beautiful!!

   Reply
  • Elsket kjolen! Og bildene :-)

   Reply
  • Den er så fin den kjole. Jeg går selv og venter på en kjole fra emmaclothing, også crochet, men med et lille ærme. Som Kenzas tror jeg. Perfekt til sommer.

   Reply
  • Älskar både klänningen och bilderna!! :)

   Reply
  • What size did you order?

   Reply
  • Den är så himla fin den där!

   Reply
  • sååå fint verkligen!! du verkar vara en sån underbar tjej! en sån man bara kunde drömma att få känna, eller typ ha som syster..! din blogg är kanon, fortsätt så!<3

   Reply
  • Is it the long or the short model? And how tall are you? :)

   Reply
  • perfection.

   Reply
  • vad kostade frakten?

   Reply
  • hej ! vilken storlek har du på skorna ?
   jag har tänkt att beställa skorna , men vill inte att mina fötter ska se långa ut , men på dig var det en alldeles perfekt längd! :)
   + är skorna stora eller små i storleken ?
   din blogg är helt enkelt den bästa av dem alla!

   Reply
  • har skolavslutning imorgon och testade just mina kläder som jag så länge varit nöjd med men kände mig helt ärligt, SKITFUL! vad ska jag ta mig till? du lyckas alltid med dina outfits vad du än har på dig, du är VÄRLDENS finaste !!

   Reply
  • gud va fint!!

   Reply
  • Har du bikinitrosor under eller är det string? Den är ju aningen genomskinlig.

   Reply