Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:11 | June 9, 2011

  around the globe II

  Nu har jag varit hos min fina mor och tagit hand om våran vovve lite, samt druckit kaffe med mammsi när hon kom hem från jobbet:) Nu sticker jag till Ellen för matlagning och film! En finfin Torsdag om du frågar mig!

  /Translate!/ I’v been at my mothers house, taking care of our dog, and I also had a cup of coffee with my mum after she got home from work :) Now Im soon heading my way to Ellen to cook some dinner and watch a movie! A good Thursday if you ask me!


  24 kommentarer  24 kommentarer om “around the globe II”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här