Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:27 | June 12, 2011

  catch the light

  Photos; me by me

  Haha, vilken halvstrulig kväll det blev igår mot slutet! Vi hade det supertrevligt på hotellet och sen stack vi vidare till någon pub som spelade livemusik och dräck lite öl :) Sen gick vi vidare till A Bar ( Det blev tyvärr inte Simons ) och där var det med kul! Sen skulle vi allihop käka hade vi bestämt oss för.. Alla gick i förväg till hotellet efter att de fått deras mat medans E och jag stod kvar och skulle betala vårat. Först: E kommer på att han lämnat sitt kort i bilen, så jag sa att jag kunde betala sålänge istället.. MEN NEJ, mitt kort vägrar att ge med sig! så E säger ‘ jag springer och tar ut med ditt istället’ , men icke! Alla automoter har ‘tekniskt fel’ så vi fick GÅ tillbaka till hotellet för att hämta plånboken i bilen. men ICKE, parkeringhuset är LÅST. Vid det här laget har alla våra vänner gått och lagt sig.. hahaha, det slutar med att vi ÄNNU EN GÅNG går tillbaka efter att ha väckt Linn och lånat pengar..haha!

  /Translate!/ We had some problems last night, haha! We had a blast last night being to a pub where they played live music and after that we went to A Bar ( not Simons ) and we had a great time! But when we all decided to eat something, E noticed that his card was in the car, and mine didn’t want to work! We ran to a couple of ATM’s to take out soem money but everyone of them where ‘ out of order’ so we had to go back to the hotell ( to the car) to take e card, BUT the garage was closed so we had to wake up our friends to borrow some money and then go BACK again..hahahah!


  5 kommentarer  5 kommentarer om “catch the light”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här