Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:53 | June 13, 2011

  Malmö


  Bild tagen nyss.

  Nu har vi precis städat iordning på hotellrummet och packat för att bege oss mot Malmöööö :)

  /Translate!/ Picture taken just a minute ago.
  We have cleaned our hotelroom now and packed our things, and now we are off to Malmööööö :)


  19 kommentarer  19 kommentarer om “Malmö”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • vääälkommen! hade jag inte jobbat hade jag sprungit efter dig mohahaha ;p

   Reply
  • Snygg!

   Reply
  • Mysigt:)

   Reply
  • Hoppas du får en underbar dag nere i Malmö! (:

   Reply
  • Snygging! Ha en bra dag i skåneland :)

   Reply
  • Välkommen till malmeee :D haha hoppas du går det trevligt här! Hade jag inte haft skola hade jag också sprungit efter dig som Lisette :D haha

   Reply
  • snyggo

   Reply
  • Jeg håber du havde en god tur i København, og at i fandt nogle gode steder at gå i byen!
   Lige et spørgsmål: Hvor er din bluse fra? Den ser ret fed ud på en casual måde :-)
   – Fed stil!

   Reply
  • vakker!!! kos dere!

   Reply
  • Var i Malmö ska du :)?

   Reply
  • kul att du besöker oss här nere i skåne!
   om jag hade haft tid skulle jag också springa efter dig hahah :D

   Reply
  • Snyggt läppstift!

   Reply
  • har bara varit i malmö en gång och snappade upp att det fanns ett smarrigt Ben&Jerrys glasscafé inne i gallerian. Ett litet tips :)

   Reply
  • JAG SÅG DIG BÅDE PÅ TIVOLIT OCH I MALMÖ! Vilket jävla sammanträffande! Jag ville så gärna komma igår fram men jag kände mig så stum att jag kom inte på något vettigt att säga förutom “jag älskar din stil och din blogg!” och hur generiskt låter inte det? Du var med massa människor också och de ville jag inte skulle stirra på mig. Så jag fortsatta åka karusellerna och sket bara i det. Ååååh fan vad dum jag kände mig! Och sen idag också! Jag var själv dessutom och jag såg dig på H&M i stan för nån timma sen och du stod i väntekön med din långa blonda vän (du var kortare än vad jag trodde och mycket snyggare måste jag medge!) och jag ville komma fram men jag vågade bara inte. FAN! Kände mig faktiskt lite stalkerish när jag stod och stirrade på dig, för du märkte aldrig hahaha…

   Reply
  • angelicaaaa du är snygg å allt det där men kan jag få be dig att göra ett inlägg om hur du fixar dina bilder så otroligt fint??? du vet hur du får dom lite old. puss

   Reply
  • du är så jävla snygg!

   Reply
  • Hej tjejen! Jag tänkte fråga dig vad du använder dig av för webcam-program? Mitt försvann när min dator installerades om… Skulle verkligen jättegärna vilja ladda ner det igen. Minns inte vad mitt hette! Kram

   Reply
  • vart är tröjjan ifrån :) fin!

   Reply
  • åh jag diggar tröjan, vart är den ifrån ? :D

   Reply