Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:28 | June 17, 2011

  Ash


  Ash Dean Brandy, Henrykole

  GAH!! ÄNTLIGEN har jag funnit det PERFEKTA bootsen! Dem är PERFEKTA! Hittade dem hos Henrykole.se och klickade hem dem direkt! De finns i svart med såg jag, superfint! Henrykole har tamejfan alltid fina skor!

  /Translate!/ GAAH! I FINALLY found the perfect boots! Thy are PERFECT! I found them at Henrykole.se and I just had to have them! They come in black also, really nice!Henrykole always deliver nice shoes!


  19 kommentarer  19 kommentarer om “Ash”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här