Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:02 | June 19, 2011

  I hope you feel the way I do


  Details / Shoes Lita/shorts levis/fringevest solos/swimsuit h&m/bag vila/

  Är helt död idag och har haft en dålig dag. Gårkvällen började skitbra, men natten blev väl sådär. Jag ska kurera mig framför tvn hela dagen och inte röra ett finger! Vi skulle ha åkt till smultronstället, men det känns sådär när vädret är som det är..

  /Translate!/ Im so exhausted today and Im having a bad day. Yesterday started out good but did not end as good. Im just going to hang out infront of the tv all day and don’t do anything!We were supposed to go to Smultronstället today, but the weather is so bad..


  30 kommentarer  30 kommentarer om “I hope you feel the way I do”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här