Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:12 | June 21, 2011

  a satisfied mind


  Photos; me by me
  taken for some days ago

  Idag har jag legat i sängen,utslagen, hela dagen, druckit te, kollat tv och myst i min mysartshirt Ziperllen vart alldeles för varm nu eftersom jag typ börjat koka…Jag har ringt vådrcentralen och jag ska dit imorgon, då jag tyvärr tror att jag åkte på halsfluss.. jävla skit. Men TACK iallafall för att de är kasst väder så man slipper ha ångest..och att de kommer nu och inte på P&L!

  /Translate!/ Iv been in bed, sick and tired, all day just drinking tea, looking at the tv and chilling in my big cosy tshirt. The ziperall got a bit warm now cause Im almost boiling up here.. I have called the health center and Im going there tomorrow , cause I think i’v got the tonsillitis. THANK GOOD that the weather is bad, so I don’t have to feel bad that Im not out , having fun..and THANK GOOD that I got it now, and not on P&L festival!


  32 kommentarer  32 kommentarer om “a satisfied mind”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • fina bilder, som vanligt! hoppas du kryar på dig snart!!

   Reply
  • waaaH! Du tar så fina bilder!!
   Tar du de själv med stativ och självutlösare eller hur gör du?
   Dessutom får du alltid till fina proportioner eller vad man ska säga….

   Och vi ska inte tala om hur fina kläder du har! DÖR!
   Och hur vacker du är behöver vi inte ens nämna! <3

   Reply
  • älskar bilderna! hoppas du blir frisk snart!!

   Reply
  • Feel better!

   Reply
  • så vacker!

   Reply
  • hej, jag bara älskar din blogg och du tar så himla fina bilder. vad har du för någon kamera? och du får krya på dej! KRAMIS :D

   Reply
  • vackert med färska rosor.

   Reply
  • Jättefina bilder :) varifrån kommer skjortan? :D galet snygg!

   Reply
  • Är din “ziperall” stor i storleken? jag är 170 cm och kan inte bestämma mig för om jag ska ha S eller M. Tacksam för svar. kram

   Reply
  • taken a few days ago*

   Reply
  • Grymt fina bilder!

   Reply
  • Jättefina bilder! Krya på dig !

   Reply
  • Sjukt fin! Vaaart hittar du dina second hand-butiker?? Kram

   Reply
  • Om du ändå är sjuk och hare surt kan du ju slå en titt på någon av mina klänningar och kanske skänka en väl vald röst? ;) (Som den trogna bloggläsare jag är!)

   http://www.nelly.com/se/designyourdress/?obj=KEV4Y7m4LswCOMAa0SAERrmmVYfIoH1wJJnhFPYQ8IRMVRkShjWy#Gallery

   (Har full förståelse som du raderar den här kommentaren som reklam, men vad gör man inte för röster liksom. krya på dig :)

   Reply
  • Mycket fina bilder! Älskar din stil! =)

   Reply
  • Vacker!!

   Reply
  • snygga du !

   Reply
  • vilket program använder du när du redigerar dina foton? :)

   Reply
  • Coola bilder!

   Reply
  • surt som fan. har också fått halsfluss nu sådär lagom innan P&L, inte så stabilt!
   krya på dig,du är gryyym.

   Reply
  • Du är galet snygg och underbara bilder!

   Reply
  • i discovered your blog just a few days ago… new everyday-follower :)

   Reply
  • Taken for some days ago? haha bra engelska där! Annars e du ju söt o så

   Reply
  • fina bilder!

   Reply
  • Is this how you look when you’re sick? I’d sure like to look like you when i’m sick, ’cause I look like sh**:D

   Very pretty pictures!

   Reply
  • Du är så otroligt vacker!

   Vilket program använder du när du fixar till dina bilder?

   Krya på dig, kram :)

   Reply
  • Har halsfluss jag med just nu. Hoppas man är frisk till nästa vecka, blir P&L för mig med.

   Krya på dig tjejen,
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   svar: Usch, fybubblan! Ja, jag började min kur idag så jag kommer vara frisk tills peace&love – det känns förbannat fint :) se till att bli det du med! Det ska ju bli SÅ KUL JU! Kom gärna fram och hälsa om du ser mig, då blir jag glad :) Krya på dig tösen !! STOR KRAM

   Reply
  • an amazing set of pictures! you look beautiful.. get well soon! :)

   Reply
  • magic.

   Reply
  • vakker! elsker stilen

   Reply
  • Då började vi våran kur samtidigt då. Själv ska jag äta kåvepenin i 10dagar. Men halsfluss brukar lugna sig 48timmar efter man börjat äta medicin. Så den lär ha lagt sig lite tills imorgon. Lite stressigt att bli sjuk bara några dagar innan man ska iväg.. Ja det ska bli skoj. Dock inte så festivalsugen just nu, var på SRF förrförra helgen så man är fortfarande i Swedenrockkoma. :) Hoppas din hals är bättre dag. Kram.
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   sv; Ja okej! Jag tål inte Kåvepenin, så jag får någon konstig medicin :) tack och lov så kan jag vara i solen även fast jag äter det. Vissa kan man ju inte det med. Ja men eller hur! Jag bara ” NOOOOO!” när jag fick reda på det.. men jag ska ta det lugnt nu innan P&L så man hinner bli bra. Krya på dig med tösan :) kram

   Reply
  • Vart har du köp rosorna, för dom är inte äkta va?:)
   Tacksam för svar..
   Ps. Grym blogg du har!

   Reply