Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:52 | June 23, 2011

  living on my couch

  Ligger fortfarande däckad i soffan och vilar! Jag har typ bott på min soffa, i min Ziperall i  tre/fyra dagar.. MEN jag vill ta det lugnt så man iallafall kan vara med imorgon på Midsommar! Vet ni vad? Jag LÄNGTAR till att kunna få faktist göra IORDNING MIG! sminka mig, klä mig snyggt och känna mig fräsh.. just nu känner jag mig som en hostande klump.. haha

  /Translate!/ Im still laying on my couch! I’v lived on my couch for like 3/4 days now..BUT I want to take it easy so I can celebrate Midsummer tomorrow with my friends, even tough I have to take it easy tomorrow to! You know what? IM LONGING to dress up, wear makeup again and feel fresh.. Now I just feel like a coughing lump, haha!


  15 kommentarer  15 kommentarer om “living on my couch”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • grymma bilder!

   Reply
  • Jättesnygga bilder! :D

   Reply
  • Häftiga bilder! Ha en fin midsommar nu, kram!

   Reply
  • Stackars liten! Jag har en fråga, ska till p&l och är lite orolig över vad för saker man vågar ta med sig, kamera osv och även vad man vågar lämna i tältet..Min kompis blev av med en hel del förra året, desar tält blev helt vandaliserat. Några tips? :) kram Jennie
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   sv: Ja, jag tycker nästan lite synd om mig själv med :(
   Ja, jag är med alltid lite nervös när de kommer till packningen just för att folk förstor, snor och skitar ner.. men ha en axelremsväska med blitxlås så ser du till att ha kameran ,pengar och annat av värd i den väskan..och ha ALLTID med dig den :) då vet du vart du har dina grejer! så gör alltid jag :) Kram!

   Reply
  • snygga du!

   Reply
  • aww hope you feel better!

   Dearest,
   Fashion Nostalgia

   Reply
  • riktigt häftiga bilder, brukar du fota mer än bara outfitbilder? det hade nämligen varit kul att se mer sånt i bloggen! :D
   krya på dig

   Reply
  • mamma mia vad fräsch du är. jag hoppas att detta inte är en bild du tagit när du vart sjuk..

   Reply
  • var är toppen ifrån förresten? :))

   Reply
  • Kan du inte göra en likadan fast för killar? :) Du har bra smak och förmodligen vet du hur vi killar ska klä oss snyggast också! Btw din blogg är den ända tjejblogg jag läser =)

   Reply
  • samma för mig hörru… ;) har hostat i över två veckor nu… uppskattar de stunder då jag kan klä upp mig och göra mig fin nu som aldrig förr… haha och det ska jag då fan göra på midsommar alltså!! hosta lugnt

   Reply
  • Hahaha, you are very creative on the couch. Usually I only manage to be creative by changing the tv channel. Feel better soon A!

   Reply
  • Coola bilder babe!

   Reply
  • Det kjenner jeg til etter 8 måneder på benken! God bedring :)

   Reply
  • jäkligt snygga och kreativa bilder!

   Reply