Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:12 | June 26, 2011

  you can run, you can hide

  Editing: Me/Angelica Blick

  Har spenderat hela dagen med x. Vi har solat, käkat sushi och kollat på film! Nu är jag med Maja och vi får se vad vi hittar på för bus.. Men det är ju så attans bra väder, så något riktigt kul blir det allt!

  I have spend the whole day with x just sunbathing, eaten sushi and we have also watched a movie! Im with Maja now and we are going to do something fun tonight , but we haven’t figured it out yet, but we will!


  11 kommentarer  11 kommentarer om “you can run, you can hide”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • asså, dina bilder är sjukt coola!

   Reply
  • fina bilder som vanligt :) hoppas ni får en rolig kväll!!

   Reply
  • Bootsen är bara för snygga!

   Reply
  • Vackra bilder! :)

   Reply
  • så fina bilder

   Reply
  • Du är så galet snygg! :)

   Reply
  • underbara bilder!

   Reply
  • Ska inte du till peace and love? Har för mig att jag läst det tidigare.. Vädret här i borlänge är på topp, och jag ser hur folket rullar in. Vilken känsla. Nu ska jag och checka in mitt tält, hoppas du kommer hit..
   Otroligt vackra bilder, som alltid!
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   SV; Yes det ska jag! :) vi kommer onsdagnatt , för vi ville inte vara alla dagar. men vi är där Onsdag-söndag! VAD BRA, jag har typ haft panik för att vädret inte skulle vara bra! Tack fina du!

   Reply
  • Jättefina bilder!

   Reply
  • Jättefina bilder! :)

   Kika gärna in och se mina bilder från London och jag fotar lite streetstyle, så kolla efter länken jag har som går till facebooksidan :)

   Ha det fint! kram

   Reply
  • great pictures! which camera was used for these pictures?

   Reply