Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:40 | June 27, 2011

  to watch the sun go down


  Jag och Maja tog bilen och stack till Berg igår! Vi köpte med oss kaffe och satte oss på bryggan bland alla båtar och kollade på solnedgången. Det var magiskt ! Att se solen gå ner men endå känna att det var varmt, att prata strunt med världens bästa Maja, och se vattnet ströma in från kanalen.

  Maja and I took the car to Berg last night! We bought some coffee and sat down on the bridge by the water and the boats and watched the sun go dow. It was magical! To see the sun go down , but it was still warm, to talk to one of my best friends and to see the water run trough the canal.


  17 kommentarer  17 kommentarer om “to watch the sun go down”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här