Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

15:30 | June 29, 2011

Bye Linköping, Hello Borlänge!!

UNCATEGORIZED

Nu sticker vi med tåget till Peace & Loveee!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bloggen kommer vara igång precis som vanligt:) jag är ju bara borta 4 dagar så jag har tidsinställt massvis av roliga inlägg som kommer komma upp varje dag med mycket uppdatering varje dag :D ! När jag kommer hem så kommer ni få MASSZiS av festivalbilder!

We are off to Peace & Loovveeeee!!!!!!!!!!!!

And I just wanted to Tell you that My blog will update exactly like normal ! I hav preposted some posts that Will come up every day and with alot of updates every day :D !! Just so you know! So you can check out my blog just like normal :) wiie!!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

19 Responses to “Bye Linköping, Hello Borlänge!!”

  1. Lina on

    Vad är det för kamera du använder? (tex på denna bild) Tycker att du får till så himla fina färger, eller ändrar du dom i efterhand?

    Reply
  2. linn on

    hej angelica, du kanske inte kommer ihåg mig men vi sågs på p&l! jag och min kompis träffade dig först på badhuset och sen inne på festivalområdet. det var iallafall jätte roligt att träffa dig du var lika snygg som vanligt!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.