Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

21:19 | June 29, 2011

eagles in the sky fly so high

LOOK OF THE DAY


/Top Chicy.se/shoes nelly.com/shorts levis/ earring selfmade/ sunglasses second hand/

Såhär kommer jag springa runt ( bl.a) på PEACE! JAG DÖR LITE PÅ TRÖJAN! den är så fin. Ni ska få se den lite bättre också såklart :)

Im going to wear this at Peace ( and other things as well ofc) . I LOVE THE TOP! it’s so nice. Im going to show a closeup on it some day as well :)

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

16 Responses to “eagles in the sky fly so high”

 1. Amalia on

  hej!
  Vet inte om du såg mig idag men jag stod ganska nära dig i sala, brukar läsa din blogg, och när jag såg dig i verkligheten var du ju nästan vackrare, ville säga hej men vågade inte, sen gjorde någon annan det som ni satt och pratade med, men förlåt om jag stirrade hehe.
  Sjukt fin är du, och grym blogg!!
  Kram:)

  Reply
 2. Frida on

  Älskar stilen! Det var för bara ett par dagar sen som jag hittade din blogg och har redan fått en ny favorit bloggerska :D Får jättemycket grym inspiration genom dina bilder! Jag funderar till och med på att klippa av mitt långa hår nu XD föresten kan inte du ge tips hur man stylar kortare hår? /fred ut!

  Reply
 3. Anonymous on

  Snyggt!! T-shirtennnnnn<3

  Skulle var jättetacksam om du skulle kunna säga hur du redigerar dina bilder i nåt inlägg eller så, typ som den här som ser "matt" ut, tack!

  Reply
 4. jessica on

  började läsa din blogg för ngn vecka sen och jag älskar den! älskar mode och din stil inspirerar! vart har du köpt dessa läckra boots?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.