Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:46 | June 30, 2011

  Shorts


  /Shorts H&M/ Bustier Cubus old/ Belt Monki/ Feather bycelina.se/

  Jag köpte de här shortsen för lite mer än en vecka sedan och var väldigt nära på att lämna tillbaka dem.. Idag är jag väldigt glad för att jag inte gjorde det! Jag tycker att dem är väldigt fina och mönstret vid kanten är urtjusigt :)

  I bought these shorts for more then a week ago and I was just about to return them, when I stopped and kept them instead.. and Im happy that I did! I like them alot and I love the patterna of the shorts :)


  33 kommentarer  33 kommentarer om “Shorts”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • skitfina verkligen!

   Reply
  • This looks verrrrrry cute :) What do you think of my outfit here: personal // NEW PURCHASE
   Hope you like it :) you inspired me a bit with this outfit.

   Love from,
   POSE

   Reply
  • Himla fina :) speciellt med fjädern där på sidan!

   Reply
  • Riktigt snygga! Tur du behöll dem:)

   Reply
  • dem är jätte snygga!

   Reply
  • Du är jämt så himla vacker!

   Reply
  • good thing you didn’t hand them back, they’re too nice!! and look like a sweet skirt, so comfy and good looking. you always find the coolest things angelica!

   Reply
  • den er virkelig fantastisk!

   Reply
  • åh riktigt fina var de !

   Reply
  • HAHA, jag fick en chock idag. Första plagget du köpt som jag inte alls tycker är snyggt. Det visar på att du har sjukt snygg stil om jag bara kan komma på ett “fult” plagg. Älskar din blogg Angelica, har följt den länge nu. Kolla gärna in min!

   ___
   Tycker ni om Teenage Crime med Adrian Lux gillar ni nog Teenage Actress. Det är jag. Följ med på alla roliga filminspelningar jag är på!

   /Tjejen från MTV-REKLAMEN.

   Reply
  • HAHA, jag fick en chock idag. Första plagget du köpt som jag inte alls tycker är snyggt. Det visar på att du har sjukt snygg stil om jag bara kan komma på ett “fult” plagg. Älskar din blogg Angelica, har följt den länge nu. Kolla gärna in min! ___ ___
   Tycker ni om Teenage Crime med Adrian Lux gillar ni nog Teenage Actress. Det är jag. Följ med på alla roliga filminspelningar jag är på! /Tjejen från MTV-REKLAMEN.

   Reply
  • Det heter inte “dem är snygga” det heter “de är snygga” snälla lär er det!!!!!

   Reply
  • jättefina, verkligen! Är det från trend-avdelningen?

   Reply
  • GOSH, truly fab !

   Reply
  • är inte bustiern från lindex? jag köpte ju en precis likadan där förra sommaren :)

   Reply
  • Elsker denne!!

   Reply
  • superfina shorts!:) satt och kollade på hms hemsidan men hittade dom inte.. tråkigt!

   Reply
  • jag önskar verkligen att jag såg ut som du

   Reply
  • superfint!!

   Reply
  • men jösses så sött!!!

   Reply
  • VILKEN TUR!!! FÖR DE ÄR SUPER SNYGGA!!!!

   Reply
  • snyggt!

   Reply
  • Fantastisk ! Gud hvor jeg elsker stilen din :)

   Reply
  • Jättefina! Bustiern är från Cubus, precis som hon skriver, jag har en likadan :)

   Reply
  • så fint så!

   Reply
  • Superfint!

   Reply
  • Snyggt du matchar shortsen, bustiern är jättefin!

   Reply
  • skit snygga verkligen! Vad kostade dom? :)

   Reply
  • gud va snyggt!:)

   Reply
  • So perfect!

   xoxo, Céline
   areyouincorrect.blogspot.com

   Reply
  • älskar hela outfiten!! jäävligt snygg bustier.. :)

   Reply
  • åhh, så underbart fina! Hittade inte den på hemsidan? Kan man hitta de här hemma i linköping?

   Reply
  • Ända sedan jag såg det här inlägget har jag letat som en tok efter shortsen! De är så underbart fina!!! Du kan inte vara gullig och köpa ett par till mig och skicka? Jag hittar de verkligen inte :( Du skulle vara en riktig livräddare!

   Reply