Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

15:46 | June 30, 2011

Shorts

SHOPPING


/Shorts H&M/ Bustier Cubus old/ Belt Monki/ Feather bycelina.se/

Jag köpte de här shortsen för lite mer än en vecka sedan och var väldigt nära på att lämna tillbaka dem.. Idag är jag väldigt glad för att jag inte gjorde det! Jag tycker att dem är väldigt fina och mönstret vid kanten är urtjusigt :)

I bought these shorts for more then a week ago and I was just about to return them, when I stopped and kept them instead.. and Im happy that I did! I like them alot and I love the patterna of the shorts :)

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

33 Responses to “Shorts”

 1. Bec on

  good thing you didn’t hand them back, they’re too nice!! and look like a sweet skirt, so comfy and good looking. you always find the coolest things angelica!

  Reply
 2. Anonymous on

  HAHA, jag fick en chock idag. Första plagget du köpt som jag inte alls tycker är snyggt. Det visar på att du har sjukt snygg stil om jag bara kan komma på ett “fult” plagg. Älskar din blogg Angelica, har följt den länge nu. Kolla gärna in min!

  ___
  Tycker ni om Teenage Crime med Adrian Lux gillar ni nog Teenage Actress. Det är jag. Följ med på alla roliga filminspelningar jag är på!

  /Tjejen från MTV-REKLAMEN.

  Reply
 3. DEA - TEENAGE ACTRESS on

  HAHA, jag fick en chock idag. Första plagget du köpt som jag inte alls tycker är snyggt. Det visar på att du har sjukt snygg stil om jag bara kan komma på ett “fult” plagg. Älskar din blogg Angelica, har följt den länge nu. Kolla gärna in min! ___ ___
  Tycker ni om Teenage Crime med Adrian Lux gillar ni nog Teenage Actress. Det är jag. Följ med på alla roliga filminspelningar jag är på! /Tjejen från MTV-REKLAMEN.

  Reply
 4. Amanda on

  Ända sedan jag såg det här inlägget har jag letat som en tok efter shortsen! De är så underbart fina!!! Du kan inte vara gullig och köpa ett par till mig och skicka? Jag hittar de verkligen inte :( Du skulle vara en riktig livräddare!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.