Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:11 | July 2, 2011

  Programledare/Popaganda


  WIIHUU! Vet ni? Jag ska vara Programledare under Popaganda!Skitspännande även fast att jag betér mig som en jävla apa så fort folk filmar mig..( Nej jag kan inte vara seriös då) Men det kommer nog bli bra!

  Mer än så får jag inte säga just nu.. MEN KUL VA? :D

  You know what? Im going to be an anchor man( woman)  for Popagande ( a festival)! Im so excited even tough I act like a monkey as fast as the camera is filming me But I think it will be awesome! I can’t tell you more now, but I will! Isn’t it great? :D


  10 kommentarer  10 kommentarer om “Programledare/Popaganda”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här