Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:41 | July 2, 2011

  Red lips and bloody kisses


  Loreal Color Riche, Nr 377 Perfect red

  Ni är många som frågar vad jag använder för rött läppstift på många utav mina bilder, och här är svaret :) Det är sjukt fint och sådär perfekt rött! Det finns bl.a att hitta på Kicks butiker!

  Alot of you ask me what kind of red lipstick I use in some of my posts and here is the answer :) It’s so neat and has a great red color! You can find it at Kicks stores!


  11 kommentarer  11 kommentarer om “Red lips and bloody kisses”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Åh, måste ta och testa! så svårt att hitta den perfekta nyansen.

   Reply
  • Haha…ska jag inhandla direkt………not! Tror jag inte passar i läppstift. ;)

   Reply
  • Angelica du har inte svarat på min fråga juu :( Den där frågan om din frisyr… Snälla kan du svara på de för att den är viktigt för mig. Så här löd frågan: När du klippte ditt hår, alltså hur gjorde du så att du skulle ha den frisyren? Vad heter frisyren och vart klippte du dig? Snälla svara :D :D

   Reply
  • Where I can buy via on-line as a bustier that you use?

   Reply
  • åh så fint!

   Reply
  • supersnygg färg!

   Reply
  • hej angelica! jag har ett litet problém. jag har en liten glugg mellan framtänderna, men annars är mina tänder raka och vita. vissa tycker det är fint och personligt men jag trivs inte med det. när jag träffar nya personer försöker jag att inte visa mina tänder, vilket blir jättekonstigt för jag älskar att skratta och le. jag skulle bara vilja ta bort gluggen men då skulle jag behöva tandställning, vilket jag inte heller gillar.jag har ett fint leende utan tänder men det blir så mycket härligare när man ler och visar tänderna! har du något tips? vad tycker du om glugg? jag vill bara trivas med att le! kram / e. 16 år.

   Reply
  • Måste bara säga att jag tycker hemskt mycket om din blogg och du är en stor inspirationskälla. :)

   Reply
  • Håller också med, var och HUR klippte du dig??????<33

   Reply
  • Fint läppstift! Och väldigt fina rosor du har där i fönstret :)

   Reply
  • Hej Angelica! Du är så himla snygg jämt och alltid brun.. Och snälla svara, snälla snälla!! Jag undrar vad u använder för solfaktor eller om du använder nån alls? Jag använder ingen och får mycket färg men börjar flagna jättefort!! Snälla berätta vad du gör för att behålla färgen :(

   Reply