Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:44 | July 4, 2011

  into the wild


  Dagens / Dress H&M/ Sunglasses Thai/Bracelate Gina/ Bag Indiska/ Dreamcather Peace&Love festival/

  Såhär har jag sett ut idag! Jag har jobbat hela dagen och är nu hemma hos X :) Vi ska käka middag och sen får vi se vad vi hittar på.
  Har även hunnit göra en intervju idag till en Tidning och ska göra en till ikväll! Har även fått reda på att jag ska åka till Riga i Augusti :D superkul!

  This is how I have looked today! I’v been working all day and now Im at X’s place :) we are going to have some dinner and then do something fun!
  I’v had an interview with a magazine today as well, and Im going to answer to another right now! I have also founf out that Im going to Riga in August :D sweet!


  33 kommentarer  33 kommentarer om “into the wild”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Denna klänning har jag ju precis lagt upp på tradera, så synd att den inte passade mig lika bra som den gör på dig! Du är så fin!!

   Reply
  • Snygg klänning!

   Reply
  • fin du är i klänningen

   Reply
  • Hi Angelica, i love your blog! You have an amazing style.
   I was just wondering how you make your pictures like this? Do you use something on the computer to get that effect or just the camera?

   xxx

   Reply
  • Underbara bilder!!

   Reply
  • SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ fina bilder-du klär i ALLT!! Ha det så kul i Riga-Kram

   Reply
  • åh, superfint!

   Reply
  • så vackra bilder!

   Reply
  • har sagt det förut och säger det igen – du är så jädra fin!

   Reply
  • amazing dress and so beutiful photos :)

   I just found your blog maybe week ago, but right now it’s one of my favorites! So, you have really great blog and style :)

   Reply
  • underbar klänning!

   Reply
  • fina bilder och jättefin outfit!

   Reply
  • Vad är det för filter du har på dessa bilderna? Vore huuuur gulligt som helst om du svarade :)

   Reply
  • fantastiske bilder!

   Reply
  • so nicely bohemian! i really like this on you :)

   Reply
  • Galet snyggt!

   Reply
  • supervackert! kul med intervjuer och resa :)

   Reply
  • Så fin du är! Och vilket fint ljus det blev i bilderna.

   Reply
  • You look fantastic! Just gorgeous.
   I love that you do new posts several times a day, you don’t see many bloggers do that, or at least not the good ones:(
   I return to your blog every once and again during a day. Keep up the good work, love your blog:*

   Reply
  • Hej snygg blogg! :)
   Sprid detta o rösta för att Dede blir offentlig!

   D.DEDE är världens VACKRASTE kille i bloggvärlden!

   Han skriver helt OTROLIGT VACKRA kärlekstexter! Genialiskt och helt sagolikt. Man förstår först när man läser. Han har inte kunnat vara offentlig för att tjejer gått på hans fotbollsmatcher och är helt galna i honom.
   Bloggvärldens vackraste!

   http://dedeprivat.blogg.se

   Reply
  • very 70s and beautiful. looks like your floating along there!

   Reply
  • i’m from riga, it’s great place for sure :)

   Reply
  • Heej heej, du är såå himla fiin du klär i allt, älskar din blogg, jag har varit efter den klänningen länge, hittar inte den =( om du någon gång vill sälja din klänning lr om du känner någon som har den vill jag gärna ha, snällaa hjälp!! PUSSS

   Reply
  • så himla fin klänning:D!

   Reply
  • nydelig som alltid! elsker kjolen:-)

   Reply
  • så himla fina bilder!

   Reply
  • Gud så vackert ! Det var bland det finaste jag sett på väldigt, väldigt, VÄLDIGT länge !

   Reply
  • Elly: Jag säljer en sån klänning på tradera. Du kan bara söka på bohemian deluxe så kommer den fram om du vill kika mer på den.

   Reply
  • Här var det enormt med tyg. :)

   Reply
  • Hej, jag tycker du har så otroligt fina bilder i din blogg. Skulle du inte kunna visa hur retuscherar så att de blir sådär “gammeldags”??

   // Tess

   Reply
  • Du är ju helt fantastisk människa!!
   …………………………………………………………………….

   Jag följer ca 75 bloggar med bloglovin’ var av de flesta har någon sorts anknytning till mode, men DINA inlägg är dom som inspirerar mig mest, när jag ser dom genialiska kombinationer du sätter ihop blir jag nästan kär, hur kan man komma på så många olika sätt att kombinera kläder??
   Det var främst genom bloggar som jag blev kär i mode och visst, egentligen är det ju bara kläder men det är så mycket mer än så…
   Jag trodde aldrig att jag skulle gå till skolan i oversizeade hängsleshorts en svart hatt och en PÅSKGUL (!) regnkappa. Men när man märker att folk faktiskt inte tycker att man är helt knäpp, när en kille som jag typ hatade, snodde hatten och börja leka michael jackson (utan att håna mig), när flera av killarna i min klass och i paralellklassen typ slogs om vem som skulle få låna den, när tjejen i min klass som jag inte pratat särskilt mycket med säger att jag passar jättebra i hatt och att hon önskade att hon oxå gjorde det, när hon frågar och jag köpte regnkappan i London och sen säger att den är jättefin, när en tjej i åttan (jag gick i sexan då) som jag alddrig pratat med frågar vart jag köpt min tröja, då blir jag så jävla glad, visst jag skulle ta på mig det där iallafall, men när någon faktiskt säger att dom gillar det fast dom själv aldrig skulle våga ha på sig det, då vill jag fortsätta.
   Jag är bara tretton och jag vet inte varför jag skriver det här till dig ( du är fan fantastisk om du ens läser allt det här), men jag vill bara säga att du ska fortsätta med det du gör, för du ger mig så himla mycket inspiration.
   ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

   Reply
  • Wow! Det är bra! Du är alltid mycket intressant miljö för fotografier.

   Reply
  • Hej! Jobbar du fortfarande på H&M? :) kram

   Reply