Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:21 | July 9, 2011

  It’s in the bag

  Väska, Second hand

  Jag har införskaffat mig en ny favorit bland mina väskor! Jag hittade den här finisen i ett litet hörn på myrorna och jag blev genast kär i den! Den fick tillslut följa med mig hem och det är jag mycket glad för :) Ynka 100:- fick jag den för.

  I’v got myself a new favorite among my bags! I found this one in a corner at Myrorna ( a second hand store) and I fell inlove with it right away! I took ot home with me and Im very glad that it did :) I bought it for 100 sek.


  15 kommentarer  15 kommentarer om “It’s in the bag”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Åh jäklar va snygg!! det är bara du som lyckas få tag på sånna snygga second hand-kap! ;) xx

   Reply
  • Mode från London! Style Encounters är ett nytt koncept som både vill inspierera och också göra det enkelt för svenska modefantaster att köpa plagg och accessoarer som kan vara svårt att få tag i i Sverige. Kolla in bloggen och handla billiga Levi’s, coola halsband och Jack Daniels t-shirts!

   Reply
  • Sjukt snygg väska! Perfekt storlek också! Jag letar faktiskt efter en liknande men det är ett letande som har pågått lite väl länge nu tycket jag,

   Reply
  • åh den vill jag ha haha :)

   Reply
  • Vilket fynd, jättefin! :)

   Reply
  • vilken underbar väska!

   Reply
  • silverförstärkta skor! snyggt!

   Reply
  • Kan du snälla snälla snälla! lägga in fler hårvideos! med olika frisyrer. jag har typ helt exakt likadant hår som dej!:O och vet inte hur jag ska fixa det! :) KRAM

   Reply
  • superfin!

   Reply
  • tjusig!

   Reply
  • åh va fin

   Reply
  • Its gorgeous!

   Reply
  • Åh vilka snygga skor! Jag bara måste fråga var du har köpt dom? Ha det bäst!
   / Julia

   Reply
  • What is the brand???? that is STUNNING. does it have a tag inside that says which brand? or does the gold logo have any specific design?

   Reply
  • what is the brand?

   Reply