Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:07 | July 11, 2011

  pink


  Today’s/Dress Acne/ Shoes Converse/Bag Apriqot.se/

  Idag ska jag jobba hela dagen, och direkt efter jobbet kommer min mamma och hämtar upp mig :) Jag har så förbannat mycket att göra/fixa så jag tror att jag smäller av! Jag kommer nog att få passa på nu ikväll efter jobbet..
  Men men, jag hade tänkt att berätta en rolig grej, men nu tycks det har förvunnit ifrån mitt huvud.. FAN! Jag hatar när det händer, gör inte ni de? När man har tänkt att säga något och sen glömmer man bara helt plötsligt bort vad det var man skulle säga.. aja, jag får se om jag kommer på det :)

  Im soon heading of to work and after that my mother is going to pick me up :) I’v got soo mch stuff to do today , and I have to do all of these things today after work, hmmpf..
  anyway, I was going to tell you something right now, but it slipped my mind! I HATE when that happens, don’t you? When you are thinking of something that you want to say, and then you just can’t remember what it was.. haha! I hope I can figure out what it was later :)


  36 kommentarer  36 kommentarer om “pink”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här