Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:49 | July 11, 2011

  resa


  Gårdagens sneakpeak/Top H&M man / shorts levis/ Bag Gina/

  Igår firade vi Morfar ute på landet och käkade smörgåstårta och busade i solen med min lilla kusin Arvid :) Jag hann inte ta några hela kroppsfoton på min outfit igår, men den var endå inte så speciellt rolig.
  Igårkväll när jag och x kom hem så satte vi oss och kollade resor till Grekland eftersom vi ska åka utomlands i Augusti :) Vi hittade några bra resor men ingen som klickade helt så vi ska gå till en resebyrå och kolla också! Har ni några bra sidor på resor till Grekland ? tell me :)

  We had such a great time at the country yesterday, celebrating my grandpa, eating cake ( sandwichcake) and playing in the sun with my little cousine Arvid :) I didn’t managed to take a whole outfitphoto, but my outfit yesterday wasn’t so funny.
  Yesterday when we got home at x place we started to look at travles to Greece cause we are going there in August  :) We found some good hotels/travels but not perfect.. so we are thinking about going to a travel agency to check there as well :) Do you have any good sites where you can find nice travels to Greece? Tell me :)


  49 kommentarer  49 kommentarer om “resa”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag har varit på Ios som ligger i Grekland, nära Santorini, och jag älskade verkligen det stället! Det är en väldigt rolig ö att åka till och det finns mycket att göra, bra party och mysiga stränder och restauranger, den bästa restaurangen heter Harmony och ligger nära stranden. Där har dom jättegod mat och spelar livemusik. Jag vet inte hur romantiskt ni vill att det ska vara haha, men på Ios kan man ha väldigt roligt iallafall, men även koppla av och ta det lugnt! Det är även väldigt trevligt folk där, mycket australienare!

   Reply
  • I’M FROM THE FASHION COMPANY THAT WE WROTE YOU LAST TIME, WE HAVE SENT YOU SOME MAILS, BUT I DON’T KNOW IF YOU ARE GETTING THEM.
   PLEASE CONTACT ME IN MY MAIL.
   irenesf@aletex.net

   Reply
  • Zakynthoos! jag ska dit om tre veckor exakt :) 2 aug åker min familj. Alla jag har pratat med som varit där säger samma sak, ååååh det är så fint där. Helt underbart! Så ett tips :)

   Reply
  • Härligt med en utomlandsresa!!

   Reply
  • Jag & min pojkvän drar till Rhodos den 25e Augusti (vi ville vänta tills efter Way Out West) Och vi bokade via Resia eftersom vi har resekonto där. Vi åker med fritidsresor till Ixia och ska bo på Sun Beach Resort Complex eller något sånt, inte lika party vilket passar oss. Vi betalade ca sju tusen var för två veckor!

   Reply
  • Grymt snyggt! älskar nya headern! xx

   Reply
  • Herlig sommeroutfit!

   Reply
  • grymt go tröja! du skrev ju att den var från H&M man, men jag hittade den inte på hemsidan.. Var det längsedan du köpte den? eller tror du att de fortfarande har den? vill ha den, asfin ju! Kollade också lite längre ner här och såg ett typ stickat beiget linne som du hade köpt nyss som jag heller inte hittade (på hemsidan) och gärna vill ha. Undrar hur långt det är eftersom du har istoppat på bilden.. Tacksam för svar! kram

   Reply
  • Vad fin header och profilbild du fixat! ;)

   Reply
  • Kan säga att åk till Rhodos om det nu är Grekland ni vill åka till. Finns så mycket att se på både i Rhodos stad samt så kan man ta en båttur lite här och var. När jag var där så tog vi dock bilen ner till Lindos men man kan även ta båten dit och det är verkligen något man inte vill missa. Det var grymt vackert och mycket att se på.

   Bo nära Rhodos stad för det var väldigt dyrt att åka taxi dit.. Kan ge ett tips att hyr en bil om ni vill ta och åka runt lite :)

   Reply
  • vad härligt att fara iväg till solen!! jag har bara varit på Lefkas med min pappa och det var ett riktigt lugnt och skönt ställe om man gilla det. kolla sistaminuten.se :)

   sjukt fint du designat bloggen btw!

   Reply
  • Kom in på din blogg nu för första gången, blev heeelt förälskad. Dina outfits är nog det vackraste jag sätt, och du är grymt snygg! :D

   Reply
  • Snygg outfit! :)

   Reply
  • KEFALONIA! en o i greklad asfin!

   Reply
  • naxos är världens mysigaste ö, både liv och lugn, inte så mycket turister :) annars är zakynthos och korfu riktigt fina öar :) !! fin ny header ! :D

   Reply
  • Skiathos, helt klart Greklands finaste ö! Har varit på alla olika möjliga öar (t.ex. Kefalonia, zakynthos, kreta, och någon jag inte kommer ihåg namnet på), men den slår allt. ganska liten ö med ungefär 60 stränder och en jätte mysig stad med massa krogar och barer. :)

   Reply
  • Love this tee…

   xoxo, Céline
   areyouincorrect.blogspot.com

   Reply
  • The blog seems a bit monotone. Not to be rude, just a tip ;)

   Reply
  • Grymt snyggt!!! :)

   Reply
  • superfin outfit!

   Reply
  • hey, snygg header!

   Reply
  • Gud, vilken snygg outfit!

   Reply
  • Hi from Greece!! You should visit Santorini – super romantic!!

   Reply
  • Asså GAAAH Angelica!!!!!!!!! Din stil har blivit 656 gånger snyggare (gillade inte den förut så mycket, hehe) och dina bilder 874 gånger bättre!!!! Ville ba säga det. Puss

   Reply
  • Helt underbart!

   Reply
  • åhhh SNYGGT!

   Reply
  • kan du anbefale noen klesbutikker fra stockholm?:)

   Reply
  • ni måste bara åka till skiathos !!!!!!

   det är så himla underbart och vakert hoppas värkligen att ni åker dit ! snälla snälla

   Reply
  • Hi! At first i have to say that.. “U GO GIRL!!” You’re so fashionable that it almost hurts. :D I found your blog few days ago and right now i’m so obsessed that i’ve almost read your WHOLE blog ..like from year 2009. All i can do now is to thank you for your sense of style and your AMAZING blog. You’re truly bringing some light and fun into my life! THANK YOU SO MUCH! :) And btw i’m from Finland and if u ask me there’s no better “neighbours” than swedish people! ;) I really hope that you’ll notice this comment!! ..and hopefully this comment makes u happy!

   Reply
  • Jag och min pojkvän åkte med Solresor till Santorini runt midsommar. Det var hur smidigt och bra som helst. Ön är underbar och väldigt romantisk. Ett stort plus är att ön är så pass liten att man kan ta sig överallt snabbt och enkelt (våran tranfertur tog 10 min!) Kan verkligen rekommendera det resemålet! Kika in på min blogg http://victorialawniczak.webblogg.se om du vill se bilder därifrån också. Kram! :)

   Reply
  • jag ska till Rhodos/Ixia i mitten av augusti med familjen. Hotellet heter Sun Beach Resort. Det är inte något vidare partyliv där utan ganska lungt och harmoniskt så passar om du vill ha en romantisk resa skulle jag tro ;)

   Reply
  • enkelt, men fortfarande supersnyggt !

   Reply
  • jag måste bara tipsa om den grekiska ön Naxos, varit där flera gånger och jag älskar det! folket där är jätte trevliga, god mat, fina stränder och så finns det en jätte mysig marknad man kan gå på varje kväll(dock så säljer dom bläckfiskar längst ner på marknaden så där luktar det ILLA, men det är bara att springa förbi haha), gamla stan är även helt underbar!sen finns det det självklara turistiska sakerna man kan kolla på, statyer och såna fina saker! LOOOVE IT

   Reply
  • kjempekul oppdatering på bloggen din! Nå passer den til stilen din mye bedre :D Jeg bruker solfaktor.no og reisefeber.no, norske sider, men du kan søke på turer fra sverige også :)

   Reply
  • Myyyyyycket snyggt!

   Reply
  • naxos er den bedste ø i kykladerne efter min mening! – især stranden ved agia anna, som vist nok skulle være en af verdens flotteste eller smukkeste (er ikke helt sikker). man kan vist nok flyve dertil, er heller ikke helt sikker.
   men undgå athen, som er alt for stor, beskidt og varm.
   og på santorini i ia er der verdens smukkeste udsigt!

   håber det hjalp lidt, selvom det ikke var hjemmesider :)

   Reply
  • Ett tips är att åka till vackra kreta, till Hersonisoss (stavning). Vackraste platsen jag någonsin besökt med dess kristallklara vatten och steniga, charmiga stränder!

   Reply
  • Hej Angelica!
   Jag och min pojkvän ska åka till kreta i augusti, platanias på kreta brukar passa dem flesta! =)

   Kram Angelica

   Reply
  • Gorgeous outfit as always Angelica! Really love the oversized men’s long sleeve, I had been limiting myself to men’s jumpers, but it seems there’s a whole other world of menswear still to try! Loved your hair tutorial a while back! Brilliant so simple and gorgeous! You’ve turned me onto hair tutorial videos in a big way!
   B x

   Reply
  • Snyggt!
   Åk till Kreta, det är världens finaste ö. Jag ska dit för tredje gången nu och får verkligeb inte nog av den. Små mysiga byar med otroligt fina och trevliga människor. Långa vita stränder. God mat. Elafonissis, en rosa strand med turkost vatten. Shopping. Ja, allt är perfekt!

   Reply
  • Jag har varit i både Rhodos och Kos och tycker du ska ta dig till Kos. Tror jag tycker det är vackrare här. Har t.o.m flyttat hit över sommaren. Så kör på Kos tjejen!

   Reply
  • Jag skulle verkligen rekommendera ön Kreta! Jag har varit där typ 4-5 ggr och det är verkligen jättefint! På Kreta så är staden Rethymnon en trevlig stad med fin lång strand och en mysig stad där det finns gott om shopping ;)

   Kram!

   Reply
  • vart är klockan ifrån? GÖÖÖRSNYGG!!
   .
   .
   ..
   .
   .
   svar: Det är min kompis Linns klocka och den kommer från calvin Klein :) ja den är superfin, därför brukar jag sno den av henne ibland, haha. KRAM!

   Reply
  • reseguiden.se, där har du billiga + bra resor till grekland! Själv rekommenderar jag Skiathos ifall ni bara vill på en “mysresa”. Din blogg är grym Angelica och du är sjukt snygg!!

   Reply
  • Skiathos är den bästa ön jag varit på. Inte för mycket turister, höga bergs toppar och så har de spelat in en del av mamma Mia där. Och resten av inspelningarna är gjorda på öarna bredvid som man kan åka båt till på dagarna.

   Reply
  • Tycker ni ska åka till Ios, en grymt vacker ö men fin miljö och avslappnade människor. Ios är ganska oupptäckt än så länge vilket gör att ön är välbevarad och inte så förstört som Rhodos och Zakynthos. Så om ni inte bara är ute efter fest utan vackra stränder och de där typiska grekiska husen (självklart är det fest också) så rekomenderar jag Ios!

   Reply
  • SÅ enkelt och snyggt :) !

   Reply
  • Åh vad snyggt! :)

   Reply
  • Kom idag hem från Zakynthos och kan bara säga att det är helt underbart där! Superfint ställe med helt otroligt turkost vatten! Så det rekommenderar jag verkligen!

   Reply