Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:14 | July 13, 2011

  He stole my heart and left my body on the sidewalk.  Editing: Me/Angelica Blick

  Ni förståår inte hur ont i magen jag har! Gah! Jag vill bara lägga mig ner i fosterställning och gråta en skvätt! Istället så ska Mamma komma hit och hämta mig och så ska hon och jag kolla på film och slappa till tusen.

  Min kropp behöver nog det idag . Sen kommer x till mig ikväll och då ska han få ta hand om mig! Buhu, jag tycker synd om mig själv och jag känner mig som en fyraåring, haha.

  You can’t imagine how much pain I have in my tummy right now! Gah! I just want to lay down and cry a bit! But instead, my mother is picking me up and then Im going to chill at her place infront of a movie . I need it today :) x  is coming by later and he is going to take care of me as well! Buhu, I feel sorry for myself and I feel like a fouryear old, haha.


  20 kommentarer  20 kommentarer om “He stole my heart and left my body on the sidewalk.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • åh så fin bild!
   kolla in mitt örhänge jag köpte på p&l http://michaelaannaelisabeth.blogg.se/2011/july/down-boba.html

   Reply
  • Tack för en superblogg. Bästa inspirationen!!!

   Reply
  • men å fy låter inte alls kuk, hoppas de blir bättre!
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   svar: Hahah, nää det är rätt kuk alltså.. ;) nejvars jag såg din kommentar under med! Men jag kunde inte låta bli att skratta till lite bakom skärmen här Ida! Stor kram på dig!

   Reply
  • men å fy låter inte alls kul, hoppas de blir bättre!

   Reply
  • man får tycka synd om sig ibland! krya på dig <3

   Reply
  • Usch… krya!!<3

   Reply
  • get well soon!

   Reply
  • Åh din stackare!
   Lyssna på den här låten om du behöver lite ro och tycka synd om dig själv! http://open.spotify.com/track/1OswH1uRjPiYSvJlQQI52Y

   Lägg gärna upp bild på den nyklippta frisyren när du vill och kan :)

   Tack för den bästa inspirationen och bloggen!
   Kram

   Reply
  • Hoppas du mår bättre angelica! Gillar inte när du mår dåligt :( du ska må bra!!!! :)

   Reply
  • Stackarn, Vad har du för kamera du fotar med? Och vad är det för kamera som Edvin fotat dig med, den bilden över!
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   svar: Tack , hehe .. idag mår jag likadant, vilket är SKIT eftersom jag ska stå på jobbet hela dagen! Jag har en Canon 1000D eller en Canon G11 :) Edvin har en Canon med, men någon äldre version! kram

   Reply
  • såg dina tidigare bilder i bilen. Och tyvärr om jag får säga så va de nästan kopior på bilderna som oracle fox hade två dagar innan i sin blogg. Ni är såna copycats i den här världen. Sjukt oinspirerande. Synd.
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   svar: Jag brukar oftast vara rätt ärlig med om jag blivit inspirerad av något/ eller någon, men tyvärr så har jag faktist inte den blekaste aning om vem Oracle Fox är. Enlight me? Kram!

   Reply
  • Tjusigt! Och krya på dig!

   Reply
  • En dum fråga kanske men du som är så perfekt, har pergekt kropp hår ansikte kläder o allt! Fins de nått du skulle vilja ha/ändra på?:D tacksam för svar o jätte fin blogg får så mycket insperation!:D
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   svar: Jag är långt ifrån perfekt och inga frågor är dumma :) Klart att det finns saker man skulle vilja ändra på , vi alla har nog något som vi skulle vilja ta bort/lägga till. Jag skulle gärna vilja vara ett par cm längre, ha en större rumpa osv, men det är småsaker som man inte ska bry sig om! Man är fin, precis som man är :) det är ens små skavanker som gör en vacker, speciell och unik. Tack för dina fina ord tösan! KRAM!

   Reply
  • Wauw! I love this amazing picture!!

   Reply
  • how did you edit that pic? looks so coool!

   Reply
  • “when one door closes another opens”
   look ahead beauty!

   Reply
  • så snygg du äääär !

   Reply
  • Hey! I have been reading your blog for some time now. It’s really great. I’ve noticed how often you mention you feel sick or your stomach is upset. It sounds like you might have a food allergy. I would go get tested for wheat/dairy/egg allergy. I was sick all the time too and then I found out it was all caused by allergies. Be well!

   Reply
  • feel better!!

   xxMelissa

   Reply
  • Visst är bilderna lite lika Oracle Fox men det gör ju inte dig till en copycat! Varför kan inte två personer få samma idé? Men du borde kolla in hennes blogg! Sjukt inspirerande, precis som din! ♥ ♥ ♥ http://oraclefox.blogspot.com

   Reply