Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:34 | July 13, 2011

  Kornblå

  Skor, Nelly Trend

  ÅH! Jag klickade hem dessa för ett par dagar sen (HÄR) och idag kunde jag hämta ut dem :) Jag tog de i Nude också, men de blev fel storlek så måste byta dem. Men visst är dem fina? Modellen är så attans snygg!

  Shoes, Nelly Trend

  OH! I ordered these lovley shoes a couple of days ago ( here) and I got them today :) I got them in Nude as well, but I got the wrong size in them so I have to change them. But aren’t they lovley? I love the model!


  28 kommentarer  28 kommentarer om “Kornblå”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • riktigt fula

   Reply
  • Helt jävla perfekta. De beiga är underbara de också.

   Reply
  • amazing shoes! :)

   Reply
  • Sweet :) Grymma! Gillar din blogg jätte fin verkligen, tar du alla bilderna tex med stativ eller har du någon som plåtar dig? Massa kramar Jeanette.
   .
   ..
   .
   .
   .
   svar: Tack fina du! :) Jag tar de flesta bilderna själv med just stativ, men ibland är det vänner eller Edvin som fotar! KRAM!

   Reply
  • jag tyckte faktiskt inte att de var snygga alls!

   Reply
  • Men lol. Ni Modette-bloggar gör så extremt mycket reklam för Nelly. Varför inte bara skriva rakt ut att “Nelly skickade dessa skor till mig, jag har inte betalt något för dem.”?
   .
   .
   .
   .
   .
   svar: Så är det inte för min del :) Jag vann ett presentkort från nelly när jag kom tvåa i tävlingen “Sveriges snyggaste stil” . så det så. kram!

   Reply
  • nää, modellen åker faktiskt på en diss. Dålig kombo med den nätta skon med spetsig form och en klumpig klack. Den blå färgen diggar jag dock massor nu. På både kläder, väskor, ascesoarer och skor!

   Reply
  • Älskar färgen!

   Reply
  • Modellen är sådär, saknar en rejäl sula under skon. Däremot gillar jag färgen skarpt. Även den gröna färgen är riktigt häftig.

   Reply
  • Snygga! Gillar framför allt klacken!

   Reply
  • oh jag döööööör för färgen dude. jag älskar din blogg förresten angelicko :)

   Reply
  • Färgen är underbar, men modellen blir faktiskt en diss för mig. klacken passar lixom inte med framdelen :P vad ska du ha dem till? jag är säker på att du matchar dom så att jag kommer gilla dem haha :)

   Reply
  • åh så härlig färg!

   Reply
  • det där är verkligen en snygg färg, ännu snyggare blir det ju om man sätter färgen på ett par snygga skor!

   Reply
  • fiiinee!!

   Reply
  • Nydelige!

   Reply
  • those shoes are AMAZINGGG love the bright hue!

   XO Sahra
   EffortlessCool

   Reply
  • fräna skor!! fast färgen är juh verkligen grymm!! vill ha en klänning i den färgen!! :D

   Reply
  • Älskar färgen! :)

   Reply
  • Helt underbara skor, BÅDE färgen och modellen =) Älskar att de är spetsiga med rak klossklack och helt utan platå. Själv har jag dem i grönt =)

   //Emma Hå

   Reply
  • yeaaaah LOVE! The heel is totally awesome.
   xo

   Reply
  • riktigt snygga
   både modellen och färgen är klockren!

   Reply
  • HELT UNDERBARA!!
   /Marina

   Reply
  • Dom är jätte svåra att gå i, fötterna dör efter en kvart :( men grymt snygga!

   Reply
  • Galet snygg färg, diggar klacken också!

   Reply
  • åh jag är så sugen på att köpa ett par men jag vet inte vilken färg jag vill ha. jag velar mellan blå och nude, vilken färg tycker du jag ska köpa om jag bara ska ha ett par? och skulle du kunna visa hur du tänker matcha skorna, både till fest och vardag :)

   Reply
  • Eftersom det inte är någon platå känns det som man skulle få ont i fötterna. Vad tror du? Eller har du hunnit använt de? Tell me !!

   Reply
  • Sååå snygga! Vill ha vill ha! Tänkte bara höra om du kunde lägga ut någon bild då du har dem på dig så man får se hur de ser ut på. Till vilken outfit skulle du matcha dem? :D Grym tjej du är med grym blogg!

   Reply