Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:59 | July 14, 2011

  Ray ban Wayfarer 2140

  Jag är rätt klumpig eftersom jag för ca 1 Månad sedan skulle stå på händer och SÅKLART har mina Raybans på mig..KRAS säger det och jag trampar på dem med skon så att hela glaset sprack! Sedan dess har jag livnärt mig på Linns Rayban. Men idag kom min beställning härifrån och nu är jag återigen förenade med mina Rayban!

  Im very clumpsy cause I was trying to stand om my hands and KRASH ! I stood on my Rayban and the glas broke on one eye. So I’v been living on Linns Rayban this last mont ..until today, when I finally got my delivery from here!


  28 kommentarer  28 kommentarer om “Ray ban Wayfarer 2140”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här