Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:56 | July 15, 2011

  back to black

  Todays/Dress Acne/Shoes Zara/Bag second hand/Sunglasses RayBan/

  Jäklar vad jag sov ut idag hörrni! HIMLANS SKÖNT! Magen är bättre idag och jag är ledig idag :) Idag så ska pappa + familjen komma och hälsa på mig! Sen efter det så ska jag och E ner till stan för att kolla resebyråerna efter en resa till Skiathos!

  Holy crap I took a long good night leep! VERY NICE! My tummy is feeling better today and Im free from work today as well :) My daddy and family is coming over soon. Then E and I are off to a traveling agency to check out trips to Skiathos!


  15 kommentarer  15 kommentarer om “back to black”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Kul att ni ska åka dit :-) Vi kom nyss därifrån. Väldigt fin ö! Det enda jag tyckte var lite jobbigt är att de har en av europas kortaste landningsbanor, så va beredd på först en stor sväng innan sen en tvärnit när ni landat :) Det går nog bättre om man är beredd på det!

   Koukounaries-stranden bör ni åka till, den är såå fin! :D Kram!

   Reply
  • vad mysig klänningen såg ut!

   Reply
  • hur går det med skorna?:) himla snygg outfit förövrigt!

   Reply
  • Helsvart. Skitsnyggt!

   Reply
  • eftersom jag är en del grekiska, så åker jag till grekland för jämnan, och skiathos är utan tvekan den finaste ön (so far)! väldigt vacker och mysig, inte lika torr som resten av öarna utan mycket grönare. lite mamma mia-känsla också :) hoppas ni trivs om det blir dit ni drar! /kram elisa

   (men just nu är en resa till grekland inte att rekommendera tror jag, för varmt, över 45 grader för det mesta och på nätterna blåser det hårfönsvindar, bara jobbigt.)

   Reply
  • snyggo! så underbart för er att resa iväg ihop! längtar själv efter att komma iväg med min kärlek :)

   Reply
  • Skiathos var jag på för 2 år sedan. Älskade stället. Passa på att ta en båttur så ni får se Skopelos också. Där bör ni besöka Kastani Beach. Så himla fint vatten där. Även där Mamma Mia spelades in!

   Reply
  • Snyggt det blev med de nya bilderna i headern och på sidan! :D kram <3

   Reply
  • all black. SVINSNYGGT

   Reply
  • Hej, jag ville bara säga att jag tycker att det är roligt att kika in på din blogg, för det är nästan ett nytt inlägg varje gång!!:D

   Reply
  • Riktigt fint! :)

   Reply
  • yees.. i love all black outfits.. this looks really good:) <3

   Reply
  • Jag älskar svart, bästa färgen haha :D

   Reply
  • himlans vad snygg du är!

   Reply
  • HALLÅ ! är klänningen ny eller ? svaraa tack .

   Reply