Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:04 | July 16, 2011

  chase my heart

  Nu måste jag skynda mig på för X ska hämta upp mig för att åka till landet :)

  Im in a hurry cause X is picking me up to go to his country :)


  15 kommentarer  15 kommentarer om “chase my heart”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • men gud så SNYGG!!!

   Reply
  • you haircut is supa dupa!

   Reply
  • Gud vad snygg du är Angelica!:) LOVE YOUR HAIR!

   Reply
  • looove that lipstick! and your haircut, too

   Reply
  • Hello gorgeus! Nu när jag är bortrest har jag en liten frågestund i bloggen som startar imorgon, skulle bli så glad om du ville ställa någon/några bra frågor till mig! Så kommer svaren när jag kommer hem! Puss sålänge!

   Reply
  • Hvorfor kan du aldri smile med tennene eller se naturlig glad ut???

   Reply
  • Åh det är kul att du varit i min lilla håla , Borlänge :) höll koll efter dig men tyvärr såg jag dig inte :( kram!

   Reply
  • Har du klippt dig nu??
   Superfint oavsett vad!

   Reply
  • You’re so beautiful !!
   greetings:)

   Reply
  • To his country? I thought he was sweedish..? Or? :)

   Reply
  • så jävla fin !

   Reply
  • Du er så pen!

   Reply
  • Alltså om du ska fortsätta med dina töntiga, krystade engelska översättningar så kan du väl lära dig engelska först? Jisses… landställe=country house, second home, holiday home. Country? Herregud, trodde du verkligen man sa så på engelska?

   Annars får man tacka för en vacker blogg.

   Reply
  • Hej angellica! Jag älskar din blogg och dig… men det finns en sak som jag har alltid undrat över. När du klippte ditt hår, vad sa du till själva frisören hur du ville ha det? Alltså hur beskrev du just den här frisyen??

   Reply
  • Hvordan redigerer du bildet for å bli sånn? Jeg mener, to ved siden av hverandre? Kanskje du kan lage et innlegg om det, eller sende meg en mail? :-D

   Reply