Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:28 | July 16, 2011

  Everyday I’m shuffli’n

  haha två tjusiga bilder från grillningen igår! Vadfan gör Victor på bilden är ju frågan? EN SAK TILL, HAHAHAHAHA: Jag försökta shuffla på dansgolvet…och jag trodde verkligen att jag kunde.. haha, frågan är ju bara OM det såg bra ut eller om jag bara såg ut som skit, HAHA!

  Two lovley pictures from yesterday! What the hell is Victor doing ? And one more thing , HAHAHAHAHAHA: I tried to shuffle on the dancefloor last night and Im not sure that It looked good, HAHAHA!


  5 kommentarer  5 kommentarer om “Everyday I’m shuffli’n”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här