Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:22 | July 18, 2011

  Skiathos


  Bild från Cypern, Maj 2011.

  Jag har ju glömt att berätta för er att i lördags så bokade jag, E, Malin och Gusse en resa till Skiathos! Så den 15 Augusti flyr vi landet i en vecka . Jävlar vad jag ser fram emot det!

   

  Pictures from Cyprus, May 2011.

  I have forgotten to tell you that me,E,Malin and Gustav have booked a trip to Skiathos ! So on August 15 we are fleeing the country(Sweden) for a week. Damn what Im looking forward to it!


  40 kommentarer  40 kommentarer om “Skiathos”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Gottegrisar! :)

   Reply
  • (FASHION COMPANY)
   I AGAIN DID YOU RECEIVED MY LAST MAILS??? WITH THE EXPLANATION?
   THANKS
   IRENE

   Reply
  • Låter inte fel alls, man blir riktigt sugen på att fly landet när man kollar genom fönstret och det bara öser ner :/

   Reply
  • Åh gud så härligt! :D

   Reply
  • Hej jag älskar bara din blogg! Och jag har faktiskt precis varit på skiathos! Har du varit där innan? Om inte så kan jag tipsa om lite grejer och stränder! Det finns en strand som heter bananabeach den är min favorit! Sen finns det en strand på stopp 26 som jag inte kan stava till men den är också fin!
   En rolig sak är att man ser delfiner ibald vi har gjort det en av gångerna vi va där! Du kommer älska det! Och vi kanske ska dit för trejde gången snart igen! Om du vill veta mer så maila mej! :)
   Kramar :)

   Reply
  • Åh vad jag blir sugen på utomlands nu!
   Tack för världens bästa blogg :)

   Reply
  • Vilken helt underbar bild! Hur fin som helst :)
   Jag har precis startat en shop som endast säljer rosa produkter! Sidan heter http://www.alltirosa.se och funkar just nu bra men ska snart få många funktioner och en snyggare design. Kolla gärna in!

   Reply
  • Jag kom alldeles nyss hem därifrån! :) Kan varmt rekommendera en jättegod resturang som heter “Olive garden” (ta i så fall en taxi dit, sjukt långt att gå i uppförsbacke) men väldigt god mat och resturangen ligger högst upp på ett berg med havsutsikt. Dionyssos (stavning?) är väldigt gott också :) Ligger i stan. Ha en jättebra resa finisar!

   Reply
  • underbart ja o min kille ska nog med till skiathos , men veckan efter :)

   Reply
  • Vad ska du göra i höst? Har själv lite smått panik inför vad jag ska göra.

   Reply
  • Åh gud så skönt :)

   Reply
  • Hej :D Du är råååååsnygg! jag har ett tips.. eller tips och tips men en rolig sak att se vilka friyrer, hårfärger och sånt du haft medans du haft bloggen! Jag har kollat bak i din blogg ganska långt tillbaka och du ser ut som du haft alla färger nästan.. kunde du inte göra ett lite kollage så man får se alla och jämnföra och också att du knde berätta vad du tyckte och tänkte om frisyrerna och om du saknar ditt långa hår? :) .. tycker du passar skitbra i det du har nu :D Tack för världens bästa blogg!

   Reply
  • Grymt ! Ha det bäst : )

   Reply
  • hej angelica. you are so beautiful and i love your blog every day more :D hahahah where is skiathos??? i’ve never heard about it before. love, julka from germany :)

   Reply
  • Åh där var jag i maj! en helt fantastisk ö. Ett tips är att åka båt around the irland. Supermysigt! Och alla stränder är numrerade, vissa finare än andra osv. Hur som helst är det en supermysig ö=)

   Reply
  • Åh är du i Thai på bilden?

   Reply
  • Åå vad härligt!

   Reply
  • skönt att slippa regniga sverige ett tag!

   Reply
  • Åååh, avundsjuk :)

   Reply
  • beautiful photo :)

   Reply
  • jag har varit dar for nagra ar sedan, SKIT FINT verkligen, missa inte att aka till on dar dom har den dar strandade bate, jag kommer inte ihag vad den heter haha :)

   Reply
  • Vacker bild, så otroligt vacker.

   Reply
  • var själv precis på skiathos, underbar ö!!

   Reply
  • åh, vilken under bild!

   Reply
  • där var jag i våras (maj) :)!

   Reply
  • gud va härligt! jag letar oxå resor just nu men jag har inte bestämt mig än om de blir solsemester eller shoppingsemester :)

   Reply
  • vad härligt för er!! Grekland är verkligen sjukt vackert. och maten is to die for!

   Reply
  • och jag åker till kefalonia dagen efter!! :-)

   Reply
  • världens mysigaste ö!

   Reply
  • Åh va härligt att åka bort från regniga och kalla Sverige! Jag och ett tjejgäng åker ner till Cypern nu i augusti. Men vi vet inte riktigt vart de bra fest ställerna är, skulle vara snällt av dig att göra ett inlägg om bra fest ställen. tack på förhand!
   jätte bra blogg!

   Reply
  • skiathos is in greece not in cyprus..i am greek and i know better.check your facts.omg
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   Answer; hahaha! I KNOW that SKiathos is in Greece!
   as you Can SEE the PICTURE is from Cyprus cause I was THERE in MAY , exactlly like I have written in the text! ” CYprus,may 2011″ then in AUGUST we are going to SKiathos, thats in greece!But it’s very hard to post a photo that havent happend yet, isn’t that so?

   Reply
  • Shit vilken härlig bild!

   Reply
  • När ska du visa tatueringen??

   Reply
  • Vilket flygbolag flyger ni med? Eller har ni köpt paketresa? Jag och min pojkvän ska också åka dit, men har inte hittat bra flyg.. Svara gärna:)

   Reply
  • Hur får du dina bilder att se så bra ut?
   Så grymt snygga o fina är alla!

   Reply
  • åh lyckost dig som ska till skiathos! var där i juni, helt underbart verkligen! banana beach är den mer ungdomliga stranden som var riktigt härlig! Sen finns det en strand som är sista hållplatsen, kommer inte på vad den heter just nu (I skiathos tar man sig lätt med buss och ön är så liten att det bara finns 27 hållplatser) så den stranden är på sista hållplatsen. Vi bodde på hållplats 26, där fanns det en grymt mysig resturang

   Reply
  • som jag jag kan ta reda på vad den heter, rekommenderar verkligen! hoppas er vecka kommer bli skön! Måste säg också att jag älskar din blogg, galet bra är den!
   kram!

   Reply
  • haha gud va rörigt jag har skrivit, skyller på trötthet efter jobb, hoppas du fattade något iaf :)

   Reply
  • Ser att du har fått kommentarer från människor som varit på Skiathos och jag har också varit där! Måste därför bara tipsa om att på stranden Koukounaries
   kan man åka på en “soffa” i vattnet efter motorbåt och det är verkligen hur kul som helst! Rekommenderas att testas på! :)
   Kram

   Reply
  • Åh jag var på Skiathos förra sommaren, heeeelt underbart där. Den stranden andra tipsat om på sista hållplatsen heter Koukounaries (om jag inte har fel för mig). Och jag kan verkligen rekommendera att ta en båt runt ön för dom stannar på så mysiga och fina stränder, bla. en som heter lalaria, super fin!

   Reply