Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:41 | July 22, 2011

  ON THE SIDEWALK


  Editing; Me
  / Knitted top H&M/Shirt H&M man/Sunglasses Second hand/Bag Second hand/Shoes Vagabond/

  Jag har slappat i sängen hela dagen med x, och vi ska precis ställa oss och laga mat. Jag mår fortfarande kasst och är sjuk, och känner mig förbannat hängig i kroppen. Jag har dock legat stilla i tre dagar nu så jag är ganska rastlös( Bortsett från att jag har ätit glass med pappa och familjen)! Jag vill åka till Ikea och titta runt .. men jag vetitusan om jag orkar.

  I have chilled out in bed all day with x, and we are just about to eat. Im still feeling sick and tired, and my body hurts. Iv been taking it easy for about three days now and Im staring to get restless( apart from eating icecream with my dad and ny family yesterday)! I want to go to Ikea, If my body wants to cooperate with me..


  23 kommentarer  23 kommentarer om “ON THE SIDEWALK”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Snyggt :D

   Reply
  • Gud så snyggt!

   Reply
  • Fin! Och krya på dig!

   Reply
  • verrrryy nicely combined :)

   Reply
  • LOVE this outfit. hope you feel better soon!
   january, x
   jessicajanuary.com

   Reply
  • freaking great outfit. feel better.

   Reply
  • så.jävla.snygg!

   Reply
  • Snyggt! :)

   Reply
  • gud så coolt!

   Reply
  • MEN JÄVLAR VAD SNYGG!!

   Reply
  • Ohh, I SOO love your blog! It’s by far one of my favourite ones.
   Love from Germany and get well, soon!

   Hannah
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   answer; Thank you so much ! Your words really made me happy <3 BIG HUGS!

   Reply
  • så snyggt, shoppat på h&m idag liknande med skjorta & sen stor tröja över!

   Reply
  • Hej! Vad jag kommer ihåg så tatuerade du dig. Har du visat den än? Jag kan inte komma ihåg att du gjort det?

   Tack för superbra inspiration!

   /Charlotte
   .
   .
   .
   .
   .

   SVAR; Hej! Ja, jag tattuerade mig för ett tag sedan, men har ännu inte visat den :) Vi får se om jag kommer visa den eller inte :) Tack till tusen! KRAM!

   Reply
  • snygging!

   Reply
  • I love ur blog and it’s easily one of the best blogs i read :-) that outfit is amazing!

   Reply
  • Du har en helt fantastiskt blogg och du ser helt otroligt vacker ut! Verkligen one of a kind! Dina kläder ger mig så mycket inspiration, idag blev du tex jättefin MEN tycker du inte det är obekvämt när din tröja är så kort, täcker precis rumpan!? Jag står alltid och velar framför speglen typ “hmm undrar om denna inte är lite för kort..” Kan ju ha att göra med att jag bor i blåsiga skåne, här råkar man ofrivilligt vädra rumpan fast man vill det eller ej ibland ^^ Har du något under,typ korta shorts eller har du bara starkt sjävförtroende?
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   svar: Tack så jätte jätte mycket! hehe, här under hade jag avkliptta cykelbyxor IFALL man skulle råka böja sig fram och visa “härligheterna” ;) sen när man går normalt så syns inte rumpan eller cykelbyxan, utan då ser de ut som vanligt! svettigt som fan dock eftersom de vart vart som tusan igår sen..haha ! KRAM FINIS!

   Reply
  • love this look

   http://kimchicsisters.blogspot.com/2011/07/golden-summer-days.html

   Reply
  • sjukt gosig tröja!! hoppas du mår bättre snart lilla vän!

   Reply
  • Älskar den outfiten! :D

   Reply
  • Snyggt!

   Reply
  • supernsyggt!

   Reply
  • Du är ju så galet snygg!!

   Reply
  • like that look

   Reply