Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:34 | July 22, 2011

  Vagabond


  Vagabond, HÄR

  Dessa hämtade jag ut idag och de är helt fantastiska! Jag har velat ha ett par svarta, väldigt enkla skor som man kan ha både på sommaren och på vintern och dessa är då perfekta. Ni ska få se hur jag matchar dem lite bättre senare!

  I picked up this package with these shoes in today and they are amazing! I’v been longing for a pair of black, and very clean shoes that you can wear in the summer and in the winter, and these ones are perfect. Im going to show you have to match them later on!


  14 kommentarer  14 kommentarer om “Vagabond”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här