Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:38 | July 24, 2011

  taking a walk on silent streets


  / Knitted top selfmade/Dress H&M/Shoes Vagabond/ Bag halens.se/Sunglasses Thai/

  Vi stannade i Norrköping och satte oss på Fräcka fröken och käkade innan vi tog bilen hem :) Nu ligger jag nerkurerad i soffan och kollar på ‘ Beetlejuice’!! Kommer ni ihåg den?! Den kollade jag på massor när jag var liten! E sitter här brevid och kan knappt kolla eftersom han var rädd för honom när han var liten.. Jag tyckte/tycker att han var skitrolig och jag var aldrig rädd för honom, haha! var ni?

  We stopped in Norrköping and sat down at Fräcka Fröken and ate before we took the car home :) Now I lie in the sofa and watch ‘Beetlejuice’!!Do you remember it?! I watched that move alot when I was little!E is sitting here next to me and can barely watch it because he was afriad of him when he was little.. I tought/Think he was funny shit and I was never afrid of him, haha! were you?


  31 kommentarer  31 kommentarer om “taking a walk on silent streets”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Kan du inte ta kort på klänningen utan toppen över? Eller är klänningen gammal? Letar själv efter en i beigeaktig!
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   svar: Här har du en bättre bild på klänningen :) skärpet hör ej till klänningen!
   http://nyheter24.se/modette/angelicablick/2011/06/10/three/#comments .. Den finns på Divided bas . KRAM!

   Reply
  • tycker det är konstigt att du inte skrivit ett ord om attentaten i norge… mode i all ära, men det hade nog varit smart av en stor bloggare.
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   svar: Det har jag ju visst gjort?-> http://nyheter24.se/modette/angelicablick/2011/07/23/mitt-hjarta-gar-ut-till-er-i-norge/#comments .. LÄS nästa gång, innan du skriver en sånhär kommentar TACK!

   Reply
  • hur gör du den efekten på korten, vart gör du det någonstan?? :)

   Reply
  • Snyggt!

   Reply
  • LOVELY

   Reply
  • svar till alexandra: det har hon ju visst gjort? asså shit, läs lite… -.-

   http://nyheter24.se/modette/angelicablick/2011/07/23/mitt-hjarta-gar-ut-till-er-i-norge/#comments

   blindstyre …
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   svar; Håller med dig! Man kan ju LÄSA innan man häver ut sig något sånt. kram!

   Reply
  • den där väskan är så snygg!

   Reply
  • Jag hade tvångstankar pga Beetlejuice när jag var liten. Jag var nämligen livrädd att bara TÄNKA Beetlejuice tre gånger i rad. Haha. Så jag var precis som Edvin ganska rädd för honom, fast jag har ändå för mig att det var en av mina favoritfilmer. Haha. Sjukt. Men nu är det nog över tio år sedan jag såg den sist.

   Reply
  • hur redigerar du dina bilder? :) rådiggar din blogg!

   Reply
  • hej, sjukt snygg outfit!! Älskar den!! Och du och din blogg är super bra och du är skit snygg!! Fattar inte var du har köpt tröjan någonstans, jätte snygg, och hur ser klänningen ut utan topp? Skulle va snällt om du svarade på kommenatrerna för beundrar dig massor, och älskar dina kläder och vill ha likadana så… :) haha kram :P

   Reply
  • så snyggt, som vanligt angelica!!! kramkram! xx

   Reply
  • känns lite lamt att just den dagen du är och käkar på mitt jobb så jobbar inte jag. Men hoppas ni gillade det ni fick!

   Reply
  • ta inte åt div av korkade kommentarer tjejen! sjukt fina bilder :)

   Reply
  • Jag vet att du är under utveckling osv.
   Men tänk på vad du skriver.
   Alla kanske inte ser om attentaten i Norge.
   Det verkar vara viktigare för dig att behålla ditt ego, än att bara kunna korrigera vart du har skrivit om attentatet.

   Det bara kändes hemskt. Eftersom det här inte är en amatörblogg (om d et är så, så ursäkta mig)
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .svar: Du får ursäkta mig, men vad är det du snackar om?

   Reply
  • Råsnyggt, som vanligt !

   Reply
  • hihi, ungefär percis där de där bilderna är tagna så går jag i skolan, så ja går där i princip varje dag, förutom nu på sommarn då :) ha det bra, kram

   Reply
  • give me that bagggg

   Reply
  • Så sjukt snyyyyggggt!

   Reply
  • Jag ÄLSKAR Beetlejuice ♥ Nu är jag “liten” så jag såg den inte när jag var mindre, utan för typ några månader sen. Underbar är den i alla fall.

   Reply
  • Amazing pictures :)

   Reply
  • Alltsåvad är det för fel på dig “Emil”?:p helt ärligt? Angelica har skrivit i ett inlägg att hon känner för dem i Norge och att hon tänker och sörjer med dem, och så blir hon påhoppad av en idiot som dig? Hon har inte gjort något fel, utan hon är en genuin människa som visat omtanke. Skärp dig Emil!!

   Reply
  • åh vad fint! Fin outfit, bilder, håret…..!

   Reply
  • This I like : ) alot !

   Reply
  • snygg tröja!

   Reply
  • Pretty cool knit !!

   You look great

   Reply
  • Älskar din tröja ser så mysig ut!!

   Reply
  • Du är sjukt snygg och klär dig snyggt som alltid!

   Ta gärna en titt på detta och säg vad du tycker om du har tid!
   http://luundvall.blogg.se/2011/july/be-what-you-are.html#comment

   Reply
  • Älskar outfiten och bilderna!! :)

   Reply
  • Haha, jag kollade på den i förrgår! Älskar den filmen (:

   Reply
  • Så det var! Du kanske inte kommer ihåg mig. Men jag tror ni skulle åka precis du skulle slänga din kaffe och då kom det en tjej i träningskläder som glodde skapligt mycket på dig? Det var jag! Sjukt snygg är du och jag älskar din blogg ;)

   Reply
  • Wow, did you really make that sweater of your own!

   TELL US HOW?!

   I would love to make a knitted shirt like that to myself, i looks amazing! You give me so much inspiration!

   I have a request btw,

   PLEASE PLEASE do a list of all the webshops you shop at, ive already bought things at chicy.se! And i loved it! So please make a list! It could be AWESOME!

   Lots of love from Denmark.

   Reply