Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

9:22 | July 31, 2011

favvis

LOOK OF THE DAY


Några utav mina senaste outfits
Har ni någon favorit? :)

Some of my latest outfits
Got yourself a favorite? :)

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

One Response to “favvis”

  1. Caroline on

    Hej Angelica! :)
    Jag sitter här och nostalgikollar på alla dina fina inlägg och bilder, från nu flera år tillbaka. Du har haft så himla mycket fina kläder genom åren. Min fråga är, hur får du plats med alla i garderoben? för börjar själv känna att min är alldeles för full. Skulle vara roligt att veta vad du gör med dom, eller om du faktiskt har dom hängandes kvar allihopa i en stor garderob :) hihi. tacksam för svar och tack för en fin blogg! Kram!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.