Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:22 | July 31, 2011

  favvis


  Några utav mina senaste outfits
  Har ni någon favorit? :)

  Some of my latest outfits
  Got yourself a favorite? :)


  1 kommentarer  En kommentar om “favvis”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Angelica! :)
   Jag sitter här och nostalgikollar på alla dina fina inlägg och bilder, från nu flera år tillbaka. Du har haft så himla mycket fina kläder genom åren. Min fråga är, hur får du plats med alla i garderoben? för börjar själv känna att min är alldeles för full. Skulle vara roligt att veta vad du gör med dom, eller om du faktiskt har dom hängandes kvar allihopa i en stor garderob :) hihi. tacksam för svar och tack för en fin blogg! Kram!

   Reply