Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:10 | August 1, 2011

  bright yellow and bricks

  Tonights/Jacket Gina/Top h&m/Skirt h&m/Shoes Zara/Bag second hand/

  Vilken fantastisk dag!! Mamma, jag och Linn har varit i Johannelundsbadet hela dagen och solat och badat :) Nu är jag och Linn hemma och tar en öl på balkongen! Vi ska nog sätta oss på någon uteservering senare tillsammans med Emelie med. Men det blir tiding hemgång eftersom jag jobbar tidigt imorgon!

  What a fantastic day! Mom, me and Linn has been at Johannelundbadet all day sunbathing and swimming:) Now I am and Linn  are home and we are having a beer on the balcony!We are going to go to an outdoorseating later with Emelie also. Im going home early tonight cause Im working tomorrow!


  14 kommentarer  14 kommentarer om “bright yellow and bricks”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här