Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:29 | August 9, 2011

  grey shades

  Todays/ Top H&M man/Jacket Acne/Jeans old ones/Shoes fashionpash/Sunglassees Rayban/Bag second hand/

  Idag är jag väl LITE fräshare än igår, haha! Nu sitter jag i soffan och dricker mitt kaffe och ska snart dra mig mot jobbet!  Fasiken vad mycket roligt jag har att se fram emot nu!! Jag blir nästan tokig !

  Nästnästa vecka kommer bli GALEN.

  Im a littlebit more fresh today then I was yesterday, haha! Im sitting here drinking my coffee and Im soon heading to work! Holy crap I have alot of fun things ahead of me right now and Im going to have a really busy time in two weeks. It’s going to be insane.


  19 kommentarer  19 kommentarer om “grey shades”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här