Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:18 | August 11, 2011

  walk

  Har tagit mig en jäkla sovmorgon och ska snart till vårdcentralen för att kolla min mage eftersom jag TROR att jag är laktosintolerant.. men det återstår att se! Vore ju rätt surt eftersom det BÄSTA jag vet , är MJÖLK!

  I took a good nights sleep today and Im soon heading to the health center to see if I’m lactose intolerant.. I hope not cause I JUST LOVE MILK!


  29 kommentarer  29 kommentarer om “walk”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • crossing fingers that you’re not!! x

   Reply
  • håller tummarna på att det inte är det. fin bild :)

   Reply
  • Bra är väl då att jag kan avslöja att laktosfri mjölk typ är godare än vanlig! Kolla gärna in min blogg skulle betyda mycket:) Du är grym!

   Reply
  • Tur att det finns laktosfri mjölk som smakar precis som vanlig då :)

   Reply
  • Håller tummarna på att det inte är det eller något allvarligt! Ta hand om dig!

   Reply
  • Som tur vad finns det laktosfria produkter för oss som är det och dessutom är laktosfri glass en riktig höjdare(bättre en vanlig!)

   Reply
  • Laktosfri mjölk smakar som tur är precis som den “vanliga” :) Dessutom har den längre hållbarhet!

   Reply
  • Oroa dig inte, laktosfri mjölk är jättegott!! :)

   Reply
  • Valios och arlas laktosfria mjölk smaka precis som vanlig:) och så finns typ aaalla mjölkprodukter i laktosfria varianter nu för tiden:)

   Reply
  • Varken jag eller min bror kan dricka mjölk, käka yoggi osv, men vi är inte laktosintoleranta ändå enligt doktorn.. Jag klarar mig dock super på Valio’s laktosfria mjölk och yoggi! Tycker jag är minst lika gott. Finns ju havre- och sojamjölk också men är inte alls så gott (smaksak iofs). Testa dig fram, finns mycket som är gott som är laktosfritt :)

   Tack för en toppenblogg!

   Reply
  • ush hoppas de hittar felet !

   Reply
  • skulle inte du kunna göra ett collage med snygga höstjackor ? :)
   skulle vara jätte kul !

   Reply
  • Hoppas att det inte är så, mjölk är fruktansvärt gott! :)

   Reply
  • Haha fick för ett tag sen reda på att jag var laktosintollerant jag med. Men kan lugna dig o säga att laktosprodukterna smakar som vanligt. Arlas mjölk är toppen, akta dig dock för Skånemejerier som verkligen är äcklig. Men grädde, steksmör och sånt går att hitta helt vanlig. Det jobbiga kan vara när man är ute och ska hitta andra alternativ men det brukar lösa sig. Kram på dig!

   Reply
  • Var är glamouren? :-)

   Reply
  • Håller tummarna för dig!

   Reply
  • vilken tur då att valios laktosfria mjälk nästan är godare än vanlig mjölk ;)

   Reply
  • let us know the result sweety!
   love from portugal

   Reply
  • kom å tänka på din tatuering, är sjukt nyfiken på att se hur den blev.. har du ingen bild och visa? :)

   kram och tack för en ispirerande blogg!

   Reply
  • Vilken häftig bild!

   Hoppas att du inte är det, för mjölk är ju så jäkla gott!

   Reply
  • Haha! Jag vet precis vad du menar. Jag blev laktosintolerantförklarad för 1,5 år sedan. Då var mjölk det bästa jag visste. Laktosfria varianten har minskat min förtjusning i det… Men hoppas du kan fortsätta med vanlig mjölk :)

   Reply
  • Jag är laktosintolerant och det suger.Älskar choklad men kan inte äta :( Hoppas du inte har det!

   Reply
  • finns tabletter på apoteket som heter Lactasin som ska tas när man äter något med laktos i för att inte bli dålig. funkar skitbra om man tex är bjuden på middag hos någon eller bara vill ha en mjukglass på stranden! :) Och som alla andra säger, laktosfritt smakar exakt likadant, låglaktos däremot smakar skit.

   Reply
  • Har hört att den röda Valio-mjölken som är laktosfri är godast! Har smakat den och det smakar nästan exakt som vanlig mellanmjölk :)

   Reply
  • men guuuud sån tur att laktosfrimjölk är godare än vanlig då!!

   Reply
  • så du har med problemmage? får man fråga vad symptomen är? för jag har typ världens konstigaste mage..

   Reply
  • Det är chill i så fall, jag dricker liter med laktosfri mjölk varje dag he he, finns inget bättre!

   Reply
  • jag är laktosintollerant men kan äta det mesta ändå! finns ju laktosfri mjölk och jag tycker den är godare än den vanliga ;)

   Reply
  • Jag är laktosintolerant + gluten, men för laktosen äter jag prolaktras. Då kan du äta HELT NORMALT. Du tar en tablett om dagen. För vissa två, men oftast så behövs nog bara en. Numera käkar jag en sådan i veckan och jag är väldigt känslig mot laktos annars. Så ett hett tips ifall det är så att du är laktos. Vilket vi inte hoppas såklart. KRAM

   Reply