Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:08 | August 16, 2011

  on the road


  yesterdays/Top Monki/shoes h&m trend/ skirt h&m/ bag halens.se/

  Vårat internet på hotellet la av helt igårkväll och har inte funkat på hela dagen! JAG BLIR TOKIG! speciellt när man har bett Ving om att specifikt ha ett hotell som har bra internet. Jag sitter just nu på ett fik och bloggar..
  Vi har förövrigt det helt UNDERBART! Jag kommer tidsinställa lite inlägg som ommer komma upp under resten av dagen och kvällen , plus imorgon så att uppdatertingen blir normal :) det skulle komma någon internetdude till hotellet imorgon och fixa problemet!

  Our internet on the hotel is not working and IM so angry!! When we booked our trip here we asked for a good hotel that had a good wifi/internet. and now it’s not working! Im on a café now and they say the the problem will be solved tomorrow, ao Im going to give you a couple of posts all day today and tonight and also tomorrow so you can read about our trip :) I hope that they will fix the problem tomorrow!


  23 kommentarer  23 kommentarer om “on the road”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här