Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:07 | August 20, 2011

  Mandraki Beach


  Photo: E
  Editing: Me/Angelica Blick

  FYFAN VILKEN FANTASTISK DAG!! HELT SJUKT! Vi hyrde en Jeep och åkte runt hela Skiathos :) Vi stannade på tre stränder och har varit alldra längst upp på Skiathos topp! Jag visar er bilder imorgon :) NU: Middag och fira Gustav som fyller 21 inatt! PARTY!

  HOLY CRAO WHAT A WONDERFULL DAY!! TOTALLY INSANE! We rented a Jeep and took a trip around whole Skiathos :) We stopped at three Beaches and we got ot the top of Skiathos as well! Im going to show you pictures tomorrow :) Now: Dinner and celebrate Gustav that turns 21 after midnight! PARTY!


  8 kommentarer  8 kommentarer om “Mandraki Beach”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här