Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:54 | August 23, 2011

  Solo


  Såhär såg jag ut igår på Solo’s Event :) Efter det blev det en utgång som inte riktigt var planerad vilket resulterar i att jag idag är fruktansvärt bakis.
  Jag.vill.bara.sova!

  This is how I looked like yesterday at Solo’ event :) and after that we took a partynight out that wasn’t planned, wich means that I have a huge hangover today.
  I.just.want.to.sleep!


  12 kommentarer  12 kommentarer om “Solo”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Snygging!

   Reply
  • Snyggt! :)

   Reply
  • snyggaste på länge. grym bild!

   Reply
  • Älskar shortsen!

   Reply
  • Hej Angelica!
   Tack för en otroligt inspirerande och grym blogg och
   grattis till nomineringen i Blogawards!

   Såg även att en Amanda Astor är nominerad i gruppen
   Årets Blogstar, hon driver bloggen amandaastor.devote.se.
   Jag brukar nästan aldrig kommentera i bloggar men kunde
   inte låta bli nu då hennes blogg nästan är en exakt kopia
   av din. Såg i denna artikel, http://nyheter24.se/modette/tavling/467147-jag-gillar-nar-folk-vagar-sticka-ut, att hon nämner dig som sin modeförebild vilket är säkerligen är smickrande för dig men jag tycker hon går en aning för långt då hon ser ut som en exakt kopia av dig, man blir osäker på vilken blogg man egentligen är inne på, din eller Amandas. Jag vet inte om du redan upptäckt detta, själv tycker jag det är otroligt tråkigt när personer saknar organilitet och plagierar av andra. Det finns ju redan en Angelcia Blick som driver en blogg, och det är en bra sådan! Vet inte hur du ställer dig till detta men tycker att du ska vara informerad om det. Hoppas du har tagit dig tiden att läsa detta, och lycka till i Blogawards!

   Reply
  • Halloj tjejen! Du får säkerligen 532 sådana här kommentarer var eviga dag. Men jag vill bara säga tack för en grym blogg. Har kikat in din ett bra tag nu och blir alltid lika inspirerad. Din stil, ditt hår, allt :) Så, tack! Mvh Linda

   Reply
  • så snyggt angelica din fining! :)

   Reply
  • Jäklar vad snygg du är! Helt sjukt stor inspiration för mig.

   Vill bara länka till mitt första sångklipp. http://www.youtube.com/watch?v=EydotUFsokc

   Fortfarande anonym och inte vågat mig ur mitt skal ännu. Skulle vara kul om någon ville kommentera klippet med feedback!

   Puss!

   Reply
  • Snyggt!

   Reply
  • Snyggt! Vad är det för läppstift??

   Reply
  • så snygg!

   Reply
  • Så snyggt!! Älskar ditt bälte

   Reply