Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:32 | August 29, 2011

  night from hell

  Jag har haft VÄRLDENS HEMSKASTE NATT! någonsin.

  Jag är extremt åksjuk, men på större båtar så brukar det inte gunga så mycket, så sålänge jag inte kollar ut så brukar det vara OK utan åksjukatabletter.. MEN INATT ..fyfan! Det var typ storm ute så hela båten bara gungade,gungade och gungade! Folk kunde inte gå rakt och saker rullade på golvet..
  Så jag har mått SÅ SJUKT DÅLIGT hela natten!! Jag är typ helt förstörd idag..
  Så istället bjuder jag på en rolig bild, från ett pannkaksställe.. eller förlåt mig, PANKUKAS!

  I have had the WORLDS WORST NIGHT! ever.

  I’m extremely carsick, but on larger boats it usually do not swing so much, so long as I do not watch out as it is usually OK without motions sickness tablets .. BUT THIS TIME ..OMG ! It was like a storm out there so the whole boat just rocked, rocked and rocked! People could not walk straight and things rolled on the floor ..
  So I have felt so sick all night long! Im  completely destroyed today ..
  So instead, I offer a fun picture, from a Pancake place .. or, forgive me, PANKUKAS! ( kuk means dick in Swedish)


  14 kommentarer  14 kommentarer om “night from hell”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ååå stackare!! jag vet precis hur det är, fast jag blir åksjuk i bil och buss istället. men hemskt är det! hoppas du mår bättre snart! rolig bild btw :)

   Reply
  • Jag åker färja nästan varje sommar och har gjort det sedan jag var i mammas mage, men trots det så vänjer man sig aldrig när det blir sådär gungigt! Usch, stackare! Hoppas det blir bättre snart!

   Reply
  • Stackare! Det är inte alls kul ;) Hoppas ni haft en rolig resa i alla fall! Kramar :)

   Reply
  • Äh fy vad jobbigt :-( Vidrigt med åksjuka! Hoppas du känner dig piggare och fräschare nu.

   Reply
  • Nej usch vad jobbigt!

   Reply
  • Jag är också åksjuk så jag vet precis vad du menar.. inte alls roligt =/

   Reply
  • Nu vet inte jag om du fortfarande är kvar i Riga men om du är det borde ni åka till Jurmala. Det kostar ingenting att åka dit med tåg och det finns en kilometerlång strand längs kusten. Om man går av i Majori så finns en jättelång gata med stånd och affärer och resturanger. När jag var i Riga åkte jag dit två dagar för det var så himla roligt, och fint! Om ni vill ha en upplevelse samtidigt som ni äter middag ska ni gå till Rosengrazl. Det är en resturang där de har satsat på att allt ska bli så medeltida som möjligt. Dock är maten dyr för att vara Riga. Personalen är supersnälla och hjälpte mig leta min väska som jag tappat bort. Och ni borde verkligen åka upp i hissen i st peterskyrkan. Där kan man se hela Riga. Och parken som är mitt i stan är helt underbar, men den har ni säkert redan varit i. Och operan borde ni gå på. Och centralmarknaden. Det finns massor med saker att göra…!

   Reply
  • usch så hemskt låter inget vidare ./

   Reply
  • Usch, låter verkligen inte kul det där : /
   Men bilden var underbar, haha!

   Reply
  • när kommer det där höstcollaget som du sa att du skulle lägga upp ? kram

   Reply
  • jag har varit på exakt samma ställe i riga som dig, på pankukas alltså! åt en jättekonstig ostpannkaka där, den va inte god haha :(((

   Reply
  • stackare men hoppas du blir bättre! och vilken härlig bild!

   Reply
  • Oj så tråkigt med en sådan båttur… Jag är också sjö sjuk och vet hur jobbigt det kan vara…. Vad har du mer gjort i Riga, var du där på semester? Har du några tips om man åker dit? Kramiz…

   Reply
  • För mig är det tvärtom, om jag ointe kollar ut mår jag illa, jobbigt dedär! :/

   Reply