Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:53 | September 11, 2011

  9/11


  Idag är det 10 år sedan det hemska hände i New York.
  Mitt hjärta går ut till er idag ♥

  Today it’s 10 years since the terrible attack happend in New York.
  My heart goes out to you today ♥


  13 kommentarer  13 kommentarer om “9/11”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • I live in NY…it’s a sad day; and my heart goes out to all the families affected 10 years ago, as well.

   x
   vainwhitetees.blogspot.com

   Reply
  • ush ja :(

   Reply
  • Jag tycker det är väldigt fin att hedra de som gick bort den 11 september missförstå mig inte, men jag kan inte förstå hur just den händelsen är den alla tänker på och hedrar då över 1,2 miljoner civila dog under irakkriget, vilket USA drog igång för att hitta massförstörelsevapen (som inte kunde hittas). Då börjar man faktiskt undra ifall det verkligen är så att vi tycker att västerländskas liv betyder mer då det faktiskt enligt rapporter “bara” var 2700-3000 människor som dog i 11 september, medan USAs militära styrkor tog otroligt många fler liv i Irak. Tycker det är rätt att hedra de som dog denna dag för 10 år sedan men tror att vi behöver bli medvetna om det som inte händer oss västerlänningar och sätta in det i hela sammanhanget.

   Reply
  • 9:e November? 11/9, ska det vara.

   Reply
  • Hej!
   Jag vet att detta inte är min sak att bry mig om alls, men har du gjort slut med din pojkvän? För man har inte läst så mycket om honom och ni var så söta tillsammans.
   Och för att kommentera “Isabelle”s kommentar: Jag tror hon skrev Nine eleven (9/11), som det heter på engelska. :)

   Reply
  • när går dina tankar till de hundratusentals civila muslimer som dött i krigen mot irak och afghanistan då? Imorgon?

   Reply
  • håller me kajsa

   Reply
  • Isabelle: nej det ska vara 9/11 för det är så dom daterar i usa

   Reply
  • Ville mest göra dig uppmärksam på att det inte bara var New York som drabbades.
   Pentagon attackerades ju också och så paxen på United Airlines flight 93. Vilka modiga fantastiska personer det fanns ombord där.
   Detta var ju en historisk händelse som drabbade hela landet. Eller ja hela världen och fick tyvärr katastrofala följder.
   Se bara vart USA är nu…

   Jag tycker det är bra att ni bloggare uttrycker era tankar, men ibland ska man nog ge sitt inlägg en extra minut och läsa igenom hur man uttryckte sig innan man publicerar.
   Iaf när det handlar om mer än vad man har på sig.

   Så slipper man missförstånd liksom.

   Reply
  • kan inte fatta att det redan gått 10 år.. jag var bara 13 då! så hemskt.. spelar ingen roll att flera hemska saker händer varje dag, detta är ju endå hemskt. Så iskallt :(

   Reply
  • Mina tankar går till alla som dog 9/11. Men de går även till alla 132 000 kvinnor och barn som dödats i Irak och Afghanistan för ingen anledning. Mina tankar går även till alla de två miljoner palestinier som mist sina liv i kamp om en egen nation sedan 1948. Mina tankar går även till alla de 8000+ som dödades under de Bosniska massakerna. Så tänk på resten av världen för en gång skull !!!

   Reply
  • så hemskt, tror inte det kan va sant. vart där några gånger & sett hur dom gjort iordning detta så mäktigt ändå. Hihi ska va 11/9 va? :)

   Reply
  • Håller med Anonym! När ska vi tänka på alla dessa stackars oskyldiga människor som har blivit dött när usa går ut i krig mot Irak. Hur tänker dom när dom går ut i krig mot ett helt land och all civilbefolkning? Varför? Vad går deras attacker ut på? Att utplåna alla för att få sin hämnd?

   Man är så förblindad av media! Det har gått 10 år men känns fortfarande som om det var igår för att vi blivit pumpade med hur synd det är om alla amerikaner. Snälla rara. När ska vi hedra alla palestinier som utsätts för terror från i Israel vareviga dag. När ska vi hedra alla irakier och afghaner som blivit dödade för att mätta usas stolthet? När ska vi tänka på de turkiska soldaterna som åkte ut i ship to gaza och blev nerskjutna av israeler när dom endast ville hjälpa människor med mat och kläder?

   Jag tycker att vi ska sluta hedra usa hela tiden, dom får redan uppmärksamhet så det räcker! Tyst minut hit och tyst minut hit. Öppna ögonen och se alla dessa andra länder som far illa åt. Mer illa än usa iaf!!

   Reply