Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:44 | September 12, 2011

  Keri Hilson

  Är du ett fan utav Keri Hilson? Nu har du chansen att vinna TVÅ BILJETTER till hennes konsert den 3/10 på Brewhouse i Göteborg!
  Och inte nog med det , utan dessutom en Meet’N greet där ni kommer få träffa Keri Hilson i egen hög person innan konserten!
  Hon klättrar på listorna med sin senaste singel ‘ Lose Control’ (KLICK!) och kommer nu alltså till Sverige i höst, och spelar sin enda spelning i Göteborg. WOOP!

  allt ni behöver göra är att:

  1.Skriva ditt namn + din mail i kommentarsfältet
  2. Skriva varför just DU ska vinna!

  Tävlingen avslutas den 21/9

  Så kanske det blir just DU som vinner :) Så vad väntar du på?!
  Biljetter och mer information kan du hitta HÄR!

  Are you a fan of Keri Hilson? Now is your chance to win two tickets to her concert on 3 / 10 on Brewhouse in Gothenburg!
  And not only that, but also a Meet’N greet where you will meet with Keri Hilson in person before the concert!
  She climbs the charts with her latest single ‘Lose Control’ (KLICK!) and will come to Sweden in the autumn,and play their only gig in Gothenburg. WOOP!

  everything you need to do is:

  1. Print your name + your email in a comment on this post
  2. Write WHY YOU should win!

  the competition ends at 21/9

  So perhaps it is YOU who wins:) So what are you waiting for?!
  Tickets and more information can be found HERE!


  134 kommentarer  134 kommentarer om “Keri Hilson”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • I’d like to win this because I’m a fan of Keri Hilson – she has not only got the voice but also got the looks, and it would be an honor for me to meet her and go to her concert – I think she’s a big inspiration to all delicious women out there :) AND it would be sooo great to go before I might get pregnant and a concert like THIS will maybe not be the first thing that I can go to for a while – so this is my chance to go out and have some fun with my girls and get a wonderful experience with great music! <3

   Reply
  • hej, jag tycker verkligen jag borde vinna eftersom jag aldrig i hela mitt 16-åriga liv varit på en RIKTIG konsert och tittat på en artist!! Jag gillar verkligen Keri Hilson så det skulle vara ännu fränare och bättre om jag just fick se henne också! biljetterna skulle betyda hur mycket som helst och dagen skulle klart bli en utav dom bästa i mitt liv! <3

   Reply
  • hello angelica! i have a question that isnt connect to your post, but you are the only one i trust in that case :)
   im going to copenhagen for 5 days in october, and i really need you to recomend to me about good places for shopping (and also, im not from scandinavia so if you have a names of good brands stores that you there is, i would like to hear!!)
   thank you!

   Reply
  • Matilda Claesdotter, claesdottermatilda@live.se

   Enkelt, kort och helt ärligt. Har aldrig varit på en konsert så antar att det hade varit både kul och en upplevelse att stryka från the to do list. Awesome!

   Reply
  • Elin Ling, elllaan@hotmail.com
   Jag ska vinna för att jag har aldrig varit på en riktig konsert,Keri Hilson är en stor favorit när det kommer till utländska artister. Hennes låtar gör en varm och gör att man glömmer bort verkligheten för en stund.
   Att få lyssna till hennes vackra stämma live skulle vara en riktig upplevelse:)

   Reply
  • Hej Angelica! Jag tycker att jag borde vinna eftersom jag älskar hennes musik! Hon är grymt duktig :) Och sedan har jag aldrig varit på någon konsert innan! Det skulle vara grymt kul! Kram

   Reply
  • 1. Chanel Hallqwist, chanelhallqwist@live.se
   2. Jag har varit ett stort fan av Keri Hilson sen jag först hörde henne, dessutom skulle det vara fett om jag för omväxlingens skull kunde få göra något kul innan året är slut. Hoppar fortfarande på kryckor efter Ayia Napa-resan (vred knäet ur led så ligamentet gick av på min enda semestervecka den här sommaren) Så, vinner jag de här två biljetterna kan jag dansa ikapp mina vänner eftersom jag satt hemma gipsad när de var ute och röjde + du gör ett kryckmongo sjukt jävla as glad!!

   Reply
  • Hej jag är en 18årig tjej som i princip aldrig gör något kul i livet. Det är nog dags att jag får möjlighet att ta det stora klivet. Jag kräver en kul resa och mycket att skåda. Med en trip till göteborg där Keri Hilson uppträder får jag båda.

   Puss från Arbresha Tmava, Arvika:)

   Reply
  • Nathalie Olsson, naathly@hotmail.com

   Medan alla ens vänner startar nya liv i nya städer, nu efter studenten, så står jag själv kvar på samma ruta. Därför hade det kort och gott varit kul att ha någon slags ljusglimt i vardagen.

   Reply
  • 1. Arbresha Tmava, arbreesha__@hotmail.com
   2. Hej jag är en 18årig tjej som i princip aldrig gör något kul i livet. Det är nog dags att jag får möjlighet att ta det stora klivet. Jag kräver en kul resa och mycket att skåda. Med en trip till göteborg där Keri Hilson uppträder får jag båda. Puss från mig:)

   (glömde skriva namn och email på kommentarsfältet förut)

   Reply
  • tjenna angie!
   Keri Hilson är verkligen grym, en av mina förebilder. Jag ölskar att sjunga och lyssna på musik, och hon är den jag vill bli som! Så skulle vara huuuuuuuuuuuuuur grymmt som helst att träffa henne och kanske t.o.m sjunga en liten trudilutt med henne… hon är grymt snygg och jag har hört att hon ska vara en riktig entertainer på scenen med, när man har sett henne skulle man vara redo för graven.. haha! Håller tummarna, puss!!!

   Reply
  • Jag vill uppleva något galet och detta känns helt rätt! Stå och vråla som en idiot till Keri Hilsons låtar och släppa alla onda tankar. Jag är så sjukt less på mitt liv och behöver uppleva något freaking awesome! Det var längesen jag kände “I love living life!”, tragiskt men sant. Puss!

   Reply
  • för jag e fan bäst

   Reply
  • Hejhej Angelica! Jag tycker att jag ska vinna för att jag älskar Keri Hilson, jag kan säkert alla hennes låtar utantill! Hon är en sån underbar artist, sjukt bra röst, bra låtar, grym tjej. Jag skulle jättegärna vilja vinna för jag har aldrig varit på någon konsert i hela mitt liv, och om min första konsert hade varit Keri Hiltons skulle jag bli överlycklig. Hoppas hoppas att jag vinner!

   /mathildadavidsson

   Reply
  • Hedeer Al-Mukhtar, hedeer_almukhtar@hotmail.com
   det skulle va sjukt kul att gå på hennes konsert, och jag har alltid tyckt att hon är en grym sångare så att träffa henne skulle va grymt.

   Reply
  • Hej! Jag skulle jätte gärna vilja vinna biljetter för det hade varit en grym upplevelse för det är inte alltid man får gå på sådana konsert. Det hade varit as härligt att vinna någon gång. Detta hade varit kul att stå där och få leva en av mina drömmar som faktiskt du Angelicka Blick uppfyller :) Ha det bra :):)

   Reply
  • Hej! Jag vill verkligen vinna denna tävlingen eftersom att jag har ett stort musik intresse och jag har många artister som jag verkligen ser upp till, Keri är en av dom. Jag har aldrig innan fått chansen att gå på en konsert med en riktigt stor artist eftersom alla de artisterna antingen har haft utsålda konserter eller inte ens kommit till Sverige. Så just därför skulle det här vara en dröm för mig!! Jag vill verkligen det här och jag hoppas att just min dröm slår in nån dag! Kram

   Reply
  • Marili Persson, marilipersson@hotmail.com
   HEY! Jag ska vinna för att jag aldrig under hela mitt snart 19-åriga liv har varit på en REAL-DEAL konsert, och ännu mindre tittat på en grym artist som Keri.
   Hennes musik och sångröst inspirerar lika mycket som den levererar. Att få uppleva detta LIVE skulle just därför förgylla min vardag till det yttersta!!!!

   Reply
  • Hej jag heter Gabriella bilby, och skulle verkligen vilja vinna för jag älskar hennes musik och det vore en otrolig upplevelse! kram

   Reply
  • mitt namn är maria wästerlid, & min email är mariawasterlid.blogg@live.se :)
   varför just jag ska vinna… jag har ingen bra ursäkt för att just jag ska vinna, för jag vill de lika mycket som alla andra. men jag fyller år den 29 sept & hade ju varit jäkligt kul om jag vunnit å åkt upp å tittat på henne för hon är ju riktigt jäkla bra! som en liten födelsedagspresent. =)
   du har en superbra blogg, mycket inspirerande! kram

   Reply
  • Hej!
   Jag vill vinna för att jag vill ge den här som en present till min lillasyster! Hon blev döv när hon var 2 år gammal men har idag fått tillbaka lite av hörseln allt eftersom. Hon hör riktigt hög musik och då menar jag enbart riktigt hög musik. Hon fyller år den 5:e Oktober och det skulle vara den bästa födelsedagspresenten någonsin för henne! Lite tidig då kanske! :) Kolla hennes blogg hon översätter låtar till teckenspråk med hjälp av sin hörapparat! http://www.Chockladblondin.blogg.se

   Kram

   Reply
  • Eneli Rahula, EneliRahula@hotmail.com
   I should win cause it would be fantastic if I can go back to Gothenburg plus see and hear Keri Hilson!

   Reply
  • Fanny Näsman, fannynas@live.se. Hejsan! Jag skulle jätte gärna vilja vinna dom här biljetterna till min 16 åriga kusin och hennes mamma som har det svårt just nu. Och det skulle varit himla kul om jag skulle kunna få överraska dom två. För jag hoppas verkligen att det blir bättre mellan dom. kram!

   Reply
  • Musiken gör mig så exalterad. Jag o min bästa vän skulle bli som gladast av att dansa till hennes live musik! :)

   Reply
  • emma heter jag men kallas för emy och varför jag vill vinna biljetterna är för att jag avgudar henne rent ut sagt! Känner att jag inte har ett större behov av att skriva en mil lång motivering till varför jag ska vinna. Men kan ta och erkänna att jag ALDRIG varit på en konsert innan och det vore en ära att få gå på denna konsert och träffa den kvinna jag avgudar som mest! Anledningen till att jag aldrig varit på någon konsert/festival är för att jag aldrig har råd att betala sånt själv faktiskt.. jag och min mamma lever själva här hemma på mammas inkomster imed att min pappa exakt idag för 1år och 9månader sen gick bort vilket då gjort att jag får svårare att kunna lägga mina pengar på sånna här saker.
   Men nog om det! Skulle bli otroligt glad om jag vann! :)
   emy leufstedt
   emmaleufstedt@hotmail.com

   Reply
  • Desireé Lahtinen, desiree.lahtinen@hotmail.se
   Jag har ALDRIG vart på en konsert och jag är 18 år.. vore riktigt grymt att få gå på hennes konsert!

   Reply
  • OMG. Kan inte fatta att hon ska komma till Sverige, jag bara älskar henne. Jag har alldrig varit på nån konsert o inte heller vunnit på nånting, så jag skulle uppskatta detta jätte mycket. Dessutom är Keri Hilson en av mina idoler så det kanske säger en hel del. Jag hoppas hoppas att jag kan vinna denna fantastiska priset för då får jag träffa både Keri och dig :D

   Reply
  • Vad vore mer toppen än att få släppa all press och stress som nu sköjler över en i 2:an på gymnasiet, och bara få komma iväg! Inte nog med det, de är musiken som får fylla din kropp! Kroppen du tillsammans med Keri Hilsons underbara musik kan shaka loss med! Fylla kroppen med glädje, eller med andra ord lose control!

   Att få denna upplevelsen med någon av mina närmaste vänner och inte nog med det även få träffa artisten som legat högst upp på min alldeles egna låtlista ” Shake up the day” genom tiderna! Gosh! behöver jag säga mer? Jag vill vill vill … Så nu håller jag alla tummar jag har! Kraaam Frida

   Mitt_namn_frida@hotmail.com

   Reply
  • Talitha Patty, tddpatty@hotmail.com
   I really would love to win because, i really dont need a reason to, but it would be a great reason to visit Gothenburg as well!! x

   Reply
  • Hey Angelica.
   First off I want to say that I really love your blog and your amazing style! But enough of the flattering…
   Why should I win this competition?? I should win it because I never win ANYTHING, because I love Keri Hilson, and because need to get away from this shithole called Aalborg – in Denmark. I loaded up with studying, and a little break away to Sweden would just be absolutely awesome.
   Hugs from DK

   Reply
  • åh, hon är så fantastisk! älskar och lever för musik och sjunger själv. har faktiskt tillochmed stått på scenen på Brewhouse och sjungit, coolt. Vet inte varför jag ska vinna över alla andra, men jag vill väldigt gärna, går så sällan på konserter!

   puss!
   susannalevin_@live.se

   Reply
  • Hej hej !
   Varför jag vill vinna biljetter och denna chansen att få träffa Keri Hilson är för att hon är så mycket mer än bara musik och utseende för mig, hon är en stor inspirationskälla för mig. En utav de få artister som får mig att vilja utveckla och kanske själv bli en RnB sångerska någon gång i mitt liv. Att bara få se henne sjunga live får mig att rysa och att till och med kunna få en träff med henne får mig att känna hjärtklappningar haha. Skulle vart en jävligt underbar upplevesle. Pussar och kramar // loviza pettersson

   Reply
  • Att få se Keri Hilson live vore helt outstanding! Jag var ute efter biljetter till Rihanna i nov för att unna mig det mitt i terminen men jag var ute i dålig tid och fanns endast dåliga platser kvar.
   Att istället få åka och se Keri Hilson vore awsome och jag vill jätte jätte jätte gärna, skulle bli överlycklig!! / Tina

   Reply
  • Hej Angelica! Jag tycker att jag borde vinna de två biljetterna till Keri, eftersom jag diggar henne som fan och för att jag antagligen kommer vara den galnaste på plats. Jag fyller 18 den 27e september så det hade blivit en härlig födelsedagspresent så jag aldrig skulle glömma!

   Tack för en grym blogg och för att du lägger ner så mycket av din tid på detta, uppskattas ska du veta!

   Reply
  • Emelia Gunnarsson, emeliagson@spray.se

   Jag vill vinna för att jag älskar hennes grymma låtar och för att jag vill uppleva en grym live konsert med min fd. bästa vän som jag tappat kontakten med och som jag gärna vill dra med på något roligt!

   Kraaam :)

   Reply
  • fan va grymt! Jag själv tycker att anledningen till att jag skulle vinna biljetterna är för att jag ALDRIG har varit på en konsert under mitt 16åriga liv faktiskt! Visst det är väll inte hela världens, MEN HUR GRYMT ATT SE HILSON!??!? Om jag vann, skulle jag ta med min bästa underbara vän och uppleva den absolut grymmaste konserten med en av världens coolaste artist. Tycker det vore asgrymt om vi kunde göra det här tillsamans jag & hon! :) KRAM

   Reply
  • Hej Angelica.
   I would like to win the tickets, so i could take my best friend with me to the koncert. Earlier this year her mom got breast cancer, and even though she has good chances of full recovery it is of course really hard for my friend.
   Therefore I would like to take her to this concert, so she could get her mind on something else at least for an evening. Also we live far apart from each other so I can’t really come and comfort her in her everyday. :-(
   I hope I win so I can give my friend this happy and amazing experience!

   Btw. you’ve really got a nice blog and I love to read it.

   Reply
  • Hej angelica !! Gud skulle gör allt för att vinna denna tävlingen inte nog med det så är keri hilson en av mina stora idoler och att få se henne live skulle ha gjort det helt otroligt.
   om jag skulle ha vunnit denna så skulle jag tagit med min syster som DÖÖÖÖRR för henne oxå och dessutom så bor jag väldigt nära. Jag har aldrig vunnit ngt sånt här innan så om jag skulle ha vunnit detta skulle jag blivit SÅ HIMMLA GLAD !!
   detta är nog en dröömmmmmm skulle ha blivit överlycklig och ville bara säga att din blogg äger angelica !!! MASSOR AV KRAMAR /BLERINA :))

   Reply
  • jag tänker inte skriva massa saker om att jag aldrig har gjort något kul i mitt liv och detta skulle bli mitt livs höjdpunkt eller något liknande, let’s be real här ok. Keri Hilson är en stor förebild och jag visste inte ens att hon skulle komma till sverige förens nu när du skrev detta inlägg, förstår inte hur jag har kunnat missa detta!! Iaf så har jag just börjat gymnasiet och vi har sjuukt mkt plugg och jag blir så less på allt behöver komma bort lite från det och en konsert låter precis som det jag behöver. Nu gäller det väl bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa! puss

   Reply
  • Om jag vann dessa biljetter så skulle jag få träffa min förebild när det kommer till musik sång. Ända sedan keri hilson blomstrade ut i sång världen med hennes underbara röst och unika sett att framföra hennes videos…så har jag varit ett troget fan och det skulle vara underbart, highlight of my lufe att få vinna biljetter till hennes spelning

   Tack!

   Reply
  • Skulle vilja börja med att säga att du har en riktigt inspirerande blogg! Din stil, dina fotografier och musiksmak. Nu till det viktiga: Jag skulle vilja vinna de här biljetterna så jag kan ge bort dom till min allra bästa vän, som fyller år helgen innan. Inget speciellt egentligen, hon fyller 22 men bara just därför vore det så kul att överraska. Vi bor båda i stockholmsområdet men en weekend i Göteborg med denna höjdpunkt vore den ultimata presenten! :)take care!

   Reply
  • Hey Angelica.

   I would love to win these tickets so I could take on a trip to Sweden with my best friend. We have had a tough time the last couple of months and I have begged for something nice to show up, so we are able to do something special together. It would be a please to surprise her with these tickets and bring her on a girls-night-out-trip to Göteborg. I want to do it for us. I want us to spend this special night together at this beautiful concert with Keri. I bet she is just as amazing as my best friend :)

   Reply
  • Hej, åh herregud vilken underbar tävling!
   jag skulle vilja vinna för att jag älskar henne verkligen och en annan orsak är att min bästa vän bor i stockholm och jag i luleå och förut hängde vi exakt varje dag och nu kan vi nästan aldrig ses. och detta skulle vara en stor möjlighet för mig och mabi( min bästa vän) att träffas och göra nånting riktigt kul tillsammans som väger upp för den tiden vi aldrig annars hinner ses. kram

   Reply
  • Jeg bør vinne rett og slett fordi Keri Hilson er heelt fantastisk!
   Elsker bloggen din forresten, du har tidenes diggeste stil, herreguuud!

   Reply
  • jag skulle vilja vinna eftersom det skulle vara min bästa kväll någonsin! jag har aldrig varit på en konsert plus att hon verkar vara en så awesome tjej med en mäktig röst att jag skulle typ dö om jag träffade henne!

   kellyxu_@hotmail.com

   Reply
  • Hej Angelica, härlig tävling! Det skulle betyda så otroligt mycket att vinna de här biljetterna för jag är verkligen ett fan av Keri Hilson. Fick upp ögonen för henne redan 2009 då hennes debutalbum kom ut, och har sedan dess tyckt att hon är helt fantastisk. Stilen, musiken, texterna, utstrålningen, närvaron hon verkar ha på scen, allt är perfektion. Att gå på hennes konsert skulle verkligen vara en upplevelse. Har själv heller aldrig varit på någon riktig konsert förut, endast festival nu i sommar, och jag älskar verkligen musik! :)

   Reply
  • aweesome competition! It would mean so much to me to win this! I love Keri Hilson as an artist, and i would love to experience her live! ahh let me win x
   amalie.blog@gmail.com

   Reply
  • Jag skulle gärna vinna dom biljetterna så jag kan ta med min bästa vän som behöver lite pepp i sitt liv just nu och så är vi stora fans för hon är riktigt grym. lilleen_93@hotmail.com

   Reply
  • Jag önskar jag fick vinna biljetterna eftersom jag fyller 20 två dagar innan och det vore bästa tänkbara födelsedagspresent!

   Reply
  • Det skulle vart HUR kul som helst att vinna denna tävling eftersom att jag aldrig har vart på en riktig konsert och det är ju extra kul nu då för att jag nämligen gillar Keri Hilson. Har följt henne sen hennes start som artist. Det skulle bli en oförglömlig natt för mig och ett tack skulle nog inte räcka! :) Ta hand om dig! Kram.

   Reply
  • Hejsan! :) Shit det vore en dröm för mig och vinna dessa biljetter till keri hilson aldrig gått på någon konsert förr,och jag verkligen älskar henne hon är så grym, skulle bli otroligt glad om jag vann, Aldrig vunnit något förr! Hoppas på turen, kram

   Reply
  • What a rush! Att få gåshud bara av att tänka tanken är en sak, men att faktiskt få vara på plats under spelningen är en helt annan. Oslagbart! Vinner jag gör jag det bästa av kvällen och upplevelsen som den genererar!:)

   Reply
  • Åh vilken ära det skulle varit om jag fick vinna dessa biljetter, herregud! Jag skulle vilja vinna, just för att jag älskar musik mer än allt, vart jag än så måste jag lyssna på musik, helt insane, e besatt med andra ord. Håller tummarna! :D :D Lycka till alla andra där ute också!

   Reply
  • Detta skulle jag vilja vinna
   Det är nämligen för er mitt hjärta fortsätter att brinna
   Hade varit en otrolig chans
   Att under Keri Hilsons stämma, få med dig på en dans
   Att få dela detta med min bästa vän
   Hade bara varit så jävla fett lään

   Jag tackar för mig
   & hoppas allt är bra med dig
   Hej!

   Reply
  • Känslan av att stå i längst fram, puttandes och skrikandes bland alla människor, släppa alla tankar som alltid far runt i ens hjärna och känna den underbara känslan när musiken pulserar genom ens kropp och man kan inte sluta röra på sig. Sjunga i falsett till alla låtar, träffa nya människor och känna lyckan under en konsert, man känner sig fri och ingen kan stoppa en. Det är därför jag vill vinna.

   Reply
  • Keri Hilson, du sjunger som en Gud,
   Du får varje hårstrå att resa sig på min hud.
   Att få gå på din konsert vore för mig en ära,
   och det blir ett minne jag med mig kommer bära.

   Nu håller jag tummar och tår fram tills den 21 sept..

   Reply
  • Åh vad roligt, jag har aldrig varit på någon konsert förut då jag inte brukar ha råd till de. och det hade varit jätte kul att få kolla på en konsert,speciellt när det gäller Keri Hilson,hon är min favorit! Åh vad jag älskar hennes musik :-) Hon är så vacker!! Det hade verkligen varit ett minne för livet! Kramisar,din blogg är jätte bra!

   Reply
  • Oh jag trodde jag skulle svimma lite när jag läste detta!! Jag ÄLSKAR henne och just att få vinna dessa biljetter skulle vara helt fantastiskt! inte just för att få se henne uppträda på scen men också att få träffa henne face to face!! Sen så är det så att en av mina bästavänner fyller år, så vem skulle jag inte gett en av biljetterna till om jag vann då? jo just det, henne! Oh vad underbart det skulle vara! skulle nog bli den bästa födelsedagspresenten att ge, men också en upplevelse för mig själv som aldrig gått på en konsert innan! oh vad kul det skulle vara!!:D

   Paulina Suonvieri är mitt namn, med E-post paulina_suonvieri@hotmail.com

   Reply
  • hej jag heter Daria ohlson! varför jag ska vinna…..jag har faktist aldrig varit på en konsert förut och så gillar jag keri hilson ganska mycket men jag kanske inte är just den som förtjänar biljetten om det finns nån som brinner för henne!:)
   men jag skulle ändå jättejättejättegärna vilja gå med min bästa vän Robyn, snälla! jag har aldrig varit med på tävlingar och det är ofta jag vill men inte orkar men detta…woh;) hejdå! ;)

   Reply
  • Kärleken drar mig att skriva varför just jag tycker att jag förtjänar biljetterna. Mitt hjärta jobbar på resande fot och vi ses i princip aldrig. Hade så gärna velat göra något speciellt för honom, och chansen att få göra något sådant ihop hade varit grymt kul då jag anser att han även är min bästa vän. Dessutom är Keri underbar! hade varit en grym upplevelse. / Louise Lind, liiis@hotmail.com

   Reply
  • Hej mitt namn är Simon Sundquist. ända sen min flickvän fyllde år i mars har jag letat efter något att göra med henne, en weekend någonstans eller någonting som jag vet att hon skulle tycka om, det har jag aldrig riktigt tagit tag i. det är därför jag tycker att hon skulle vara värd att få åka på den här konserten, inte bara för min skull utan för att Keri Hilson är en utav hennes favoriter. Hon skulle vara världens lyckligaste om hon fick möjlighet att gå på denna konsert. jag håller tummarna nu, för en chans att få henne glad.

   Reply
  • Sandra sandrictub@hotmail.com
   keri hilson har en ganska stor del i mitt liv. låten chang me med Akon är en låt som betyder oerhört mycket för mig. en låt som min nuvarande kille bad mig att lyssna på då jag i mitt förra förhållande inte blev behandlad som en tjej eller som en människa ska. han ville ändra mig på alla plan och han gjorde allt och då menar jag allt för att få sin vilja igenom o jag var för svag för att stå emot vågade inte lämna honom. min pojkvän idag, räddade mig. och jag kan aldrig tacka honom tillräckligt, men en konsert med min hjälte och att få höra den låten som väckte mig live går nog inte att förklara förens man upplevt det. finns ingen människa som kan eller har rätt att ändra en annan. Idag har jag funnit min kärlek som älskar mig för den jag är och inte vill ändra mig.

   Reply
  • Jag är ett stort fan av Keri Hilson och vinna biljetter till hennes spelning skulle vara en dröm som blev sann! Jag har sån himla otur när det gäller sånna här tävlingar och att få ta med mig min kompis som också är ett stort fan är Keri skulle vara den bästa överraskningen för henne någonsin! Tack för en jäkligt rolig tävling! Kram!

   Reply
  • För att jag älskar Keri Hilson och jag har aldrig varit på en konsert och det vore jätte roligt och coolt om första konserten var med henne och om man dessutom får träffa henne så skulle de vara en helt oförglömlig dag!

   Kram!

   Reply
  • 1. Nina.soderlund@live.se
   2. För att jag då skulle ta med min lilla, söta mamma som är Keri Hilsons största fan!

   Reply
  • Hejhej! Jag skulle bli jätteglad om jag fick vinna två biljetter till Keri Hilson eftersom att min bästa vän snart fyller 18 år och det skulle vara en perfekt present och skitskoj upplevelse för oss båda!

   Reply
  • Hej! Oj, det blir väl lite väl personligt, men hade mer är gärna velat vinna biljetterna!
   Anledningen är att Keri Hilson alltid har fått mig att må bra, speciellt med sin låt “knock you down”.

   Den fick mig att bli stark igen när det gäller kärleken. För ungefär lite mer än ett år sen, så fick jag reda på att jag var gravid med mitt ex. Var redan i sjätte månaden så kunde inte göra annat än att behålla barnet, vilket jag är hur glad som helst över idag. För hon är det bästa som hänt mig!

   Men just hennes låtar och speciellt den jag nämnde, fick mig upp på fötterna igen och att inse att vad som är händer, så är det bara att resa sig upp och fortsätta!
   Idag är jag stark och väldigt stolt mamma på 22 år!

   Reply
  • Hej, Keri Hilson har en stor betydelse för mig pga av en hennes låt “Knock You Down” det blev nämligen min&min underbara pojkväns låt.
   När vi blev tillsammans skickade han låten till mig, och texten passade in precis på det jag kände för honon!
   Så varje gång jag hör Keri Hilson påminner det mig om när jag träffade mitt livs kärlek och att “love knocks you down”..

   Reply
  • Hennes musik är fett skön och hon är fett cool. Skulle bli riktigt glad om jag vann biljetterna för jag skulle igentligen gått på rihanna men har inte råd! Lyssnar på Keri varje dag och alla hennes låtar. Hennes låter har beskriver exakt hur jag känner ibland. Går i dans och blir överlycklig när jag får dansa till hennes låtar. Hon är verkligen en förbild när hon sjunger breaking point(min favoritlåt) Det skulle göra min dag!

   Reply
  • Fordi jeg har en venninne som er superfan, men som ikke kunne få biletter og som i tillegg har bursdag snart og det hadde vært den perfekte bursdagsgaven til henne!

   Reply
  • Jag skulle vilja ta med min lillebror till konserten. När jag mådde dåligt han va hos mig hela tiden o han köpte resebiljetter till mig o han för att jag skulle må bra. För några månader sen han fick nåt fel med sitt hjärta, och det va så jobbigt och se honom ligga i sjukhus sängen, jag grät för jag kunde inte göra något, förutom va nära han. Nu återhämtar han sig och jag skulle vilja gå till konserten med han. Jag vill spendera varje sekund med min älskade bror, för man vet aldrig när dina nära och kära försvinner.

   Reply
  • Åååh snälla snälla snälla jag vill MER ÄN ALLT vinna dessa biljetter då hon är min absoluta favoritartist!! Jag älskar henne och hennes röst, och det skulle vara GRYMT att få se henne!!

   Jag vill vinna för att jag har nyss förlorat en jag älskar och jag tycker att jag är värd att ha lite roligt och göra nått som gör mig glad igen då jag sörjt i över en månad nu. Du skulle verkligen göra mig till den gladaste i världen igen om jag får uppleva min favoritartist och få lite inspiration. Jag BEHÖVER verkligen det nu.

   Puss fina Angelica!

   Reply
  • Hej, tack för en underbar blogg som håller mitt humör och modeintresse levande.
   Jag skulle vilja vinna biljetterna för att jag har precis kommit tillbaka från min mammaledighet och har varken haft tid eller pengar att unna mig själv något kul.
   Skulle vara en underbar flykt från vardagen.

   Tusen tack!!

   Kram Ella

   Reply
  • Hej! :)

   Ååh, vad glad man blev när man fick läsa detta. Det skulle va så himla kul och vinna detta eftersom hon är så himla bra! :-)
   Sen har jag aldrig varit på en riktig konsert innan, så det skulle bli en riktig upplevelse! :D

   Kraam på dig!

   Reply
  • Hej Angelica! Varför jag borde vinna, är svårt att skriva, finns många som är värda att få åka och se Keri Hillson.
   Men jag älskar verkligen hennes musik den gör en på bra humör. Och om man inte riktigt är taggad för en utekväll sätter man på hennes musik och helt plötsligt blir man taggad och tycker att ute kvällen ska bli jätte rolig! Om jag vann skulle jag ta med min pojkvän som precis har flyttat upp till Linköping, och skulle vara så roligt att få ta med honom på något med tanke på att han är ju trots allt en fattig student, precis som jag! och vi bor 30 mil ifrån varandra än sålänge och att få överraska honom men något sånt hade gjort mig otroligt glad :) Sen har jag aldrig varit på en stor konsert och det hade varit så roligt att få träffa och få höra en stor kändis röst i verkligheten!

   Många Kramar från Emma

   Reply
  • kine94_4@hotmail.com

   Jeg vil vinne billettene fordi jeg er stooor fan av Keri Hilson :-D Jeg visste faktisk ikke at hun skulle ha konsert, så det var jo en god nyhet :-D Jeg fikk heller ikke tak i billetter til Rihanna sin konsert som er i høst, og ble veldig skuffa da. Har heller aldri vært i Sverige før :-O Hadde blitt utrolig glad for å vinne:-D

   Reply
  • Nu sitter man här och läser vad alla andra skrivit och varför de ska få biljetter och så ger man bara upp lite inombords. Jag ska väl egentligen inte få vinna mer än någon annan och med ett par år av konserter och festivaler på nacken så vet jag att det inte finns någon härligare känsla. Keri Hilson är en fantastiskt duktig artist och en riktig kvinna till förebild och det spelar ingen roll hur du mår, du kan alltid lyssna på hennes musik. Känslan av att stå där, mitt i smeten bland alla andra, och bara vara full på livet och omringas av helt underbar musik och människor och bara dansa loss. Fantastiskt! Det är en känsla jag inte kan få nog av.

   Reply
  • Elin Kvist heter jag och vill gärna vinna för att jag typ aldrig vinner något :) haha simple as that! kram

   Reply
  • Jag vill helt enkel vinna dessa biljetter då jag aldrig varit på en “riktig” konsert förut! och det vore skithäftigt att på se keri hilson då jag fastnat för henne riktigt ordentligt! om jag skulle vinna skulle jag bjuda med min bästa vän som har haft det väldigt tufft och jobbigt en period nu. Det skulle göra mig så glaaad!

   Reply
  • jenny.berglund@mac.com
   Ja har varit ett fan av Keri Hilson en lång tid nu! Man får såna egoboost kickar av att lyssna på henne låtar!I like, Pretty Girl Rock, Captain Song och så många flera av hennes låtar gör mej så glad, man känner sej stark! Att se henne live vore helt otroligt. Dessutom bor ja i Finland vilket skulle vara en bra chans för mej att åka till Göteborg! Aah ja blir helt nervös av att ens tänka på att de finns en minimal chans att man skulle få träffa Keri i egen hög person! De hade varit en riktig dream come true!

   Reply
  • Hej Angelica! En av anledningarna till att jag skulle vilja vinna är att jag länge tyckt om Keri’s musik, och en dröm är att få se henne live, och en ännu större är ju att få träffa henne också.
   En annan viktig anledning till att jag skulle vilja vinna är att jag skulle vilja ta med min syster som jag sällan träffar eftersom vi bor så långt ifrån varandra, hon älskar att gå på konserter och har gått på flera hundra, hon har till och med arrangerat egna mindre festivaler, så att få ta med henne på något som hon älskar samtidigt som vi skulle få tid att umgås vore fantastiskt.
   De finns flera andra anledningar, men nu ska jag inte skriva en lång bok om varför jag tycker att jag borde få vinna haha, så jag hoppas min motiveringen duger och att du förstår hur mycket de här skulle betyda för mig!
   Kram :)

   Reply
  • Josefine.loflund@live.se ! Min syster är ett väldigt stort fan av Keri, och hon gör så mycket för mig men själv tycker jag att jag aldrig ger tillbaka något, så nu skulle jag ha chansen att ge henne något, alltså ta med henne på konserten, det skulle verkligen vara kul för både mig och henne! :)

   Reply
  • Hej Angelica! Först och främst så vill jag berömma dig för din blogg, du är amazing! Ja, varför vill jag gå och se Keri? Skulle kunna skriva en hel lista, men största anledningen är att jag vill överraska min lillasyster som älskar Keri, och älskar att sjunga. Hon skulle bli helt sinnes om hon bara visste att jag just nu sitter och skriver en motivering till varför just jag ska vinna dessa biljetter, haha. Skulle verkligen betyda mycket om jag vinner, finns ingenting bättre än att se min lillasysters leende när hon mår bra! Du skulle förstå om du såg henne. Kram =)

   Reply
  • min bästa väns pappa gick bort för tre år sen imorgon. denna tiden är väldigt jobbig för henne. det hade varit roligt att ge henne dessa biljetterna så hon fick något roligt att se framemot:) kram

   Reply
  • Hej Angelica! Nu när jag satt och kollade igenom din underbara blogg så såg jag denna tävligen, samtidigt satt jag och lyssnade på keri’s låt loose control! Keri är en underbar artist!!! Det skulle vara en dröm att se henne sjunga! Det skulle betyder otroligt mycket för mig att ta med min fina vän Ebba till den konserten! Dels för att det var hon som fick mig att tycka om Keri, men framför allt för att hon är världens bästa vän som alltid ställer upp för mig! Jag kände att jag var tvungen att komentera! Det kändes så om att det var menat..att jag lyssnade på en låt med henne så samtidigt som jag såg denna tävligen! Som jag sa innan tack för en mycket härlig blogg med mycket insperation!

   Reply
  • Jag har länge varit ett stort fan av Keri Hilson men tyvärr så har min studentkassa inte råd med biljetter till hennes konsert och jag hade väldigt gärna velat ha dessa biljetterna för att kunna bjuda min bästa vän som är om möjligt ett ännu större fan än vad jag är! Hade varit trevligt att överraska henne på hennes födelsedag som är inom kort.

   Reply
  • Heeejsa, sikke en snyg konkurrence, jeg vil meget gerne deltage. Keri Hilson synger skønt, og det ville være en stor oplevelse at se hende live :) Jeg krydser fingre. Hilsen Simone, dansk bloggerinde :)

   Reply
  • Åh jag har lyssnat hela året på hennes album och det skulle verkligen vara en dröm att få sen henne live då hon har en otroligt kraftfull och vacker röst!! Och att få träffa henne, kan inte ens beskriva i ord hur det skulle kännas! Ny profilbild på fejan på dirren, haha! Ja det skulle verkligen vara magiskt!

   Reply
  • Hej Angelica!
   Åh Keri Hilson, vad kan man säga? Skulle vara helt fantastisk att få se denna kvinna live! Det skulle vara som en dröm =) Jag bor långt uppe i Norrland, och har aldrig varit på en stor konsert, och att se just Keri skulle vara grymt! Helt amazing.
   Håller tummarna och tårna för att jag vinner!
   Kram Petra

   Reply
  • 1. Amanda Johansson, amandajjohansson@hotmail.com
   2. För det första så diggar jag Keri Hilsons musik sjukt mycket! Och att få chansen att gå på en konsert med henne skulle vara helt oslagbart!! Skulle njuta av varje sekund verkligen. Kramkram!

   Reply
  • Hej!
   Jag vill jättegärna vinna denna tävling!! Inte nog med att jag älskar Keri Hilson, så känner jag att jag faktiskt är värd en rolig kväll med en vän. Jag behöver en paus från verkligheten och allt som har med uppbrott med pojkvän, byte av bostad och tenta stress att göra. Små vardagliga “problem” tar på krafterna och jag tror en helt sjukt bra konsert verkligen skulle pigga upp mig och göra mig oerhört glad :)

   Massa kramar
   Carro, c.beckert@hotmail.se

   Reply
  • Hej!
   Jag skulle bli jätteglad om jag vann dessa biljtter då jag aldrig i mitt liv vinner någonting! Jag har otur med verkligen allting! Plus att jag aldrig varit på en riktig konsert och Keri är hur grym som helst och jag skulle bli jätteglad över att få se henne live! :D

   Reply
  • Simone Glud, simone.glud@viunga.se

   Till våren kommer ta studenten. Efter det är planen att komma in på Sveriges mest eftertraktade artistlinje. Ångesten är total och Kri Hilson inspirerar mig som attan dagar det går tungt. Vore obeskrivligt att vinna, obeskrivligt!

   Reply
  • 1. elinahrlin@hotmail.com
   2. det hade varit helt otroligt om jag skulle få se en konsert av henne! själv har jag aldrig någonsin varit på en konsert och just därför hade det varit en riktig upplevelse att få se en ut av mina favorit sångerskor. jag skulle minnas den tiden hela mitt liv och verkligen , verkligen ha den mest roligaste tiden på året!

   Reply
  • Elina Escobar
   preCio0sa@hotmail.com

   Jag borde vinna två biljetter till Keri Hilson så jag kunde för första gången överraska min tjejkompis som aldrig har varit på konser :)

   Reply
  • hej angelica! jag såg chansen att vinna biljetter till hennes konsert du anar inte hur MYCKET jag vill. detta är en livs chans för mig och min vän VI ÄLSKAR henne. plus det vore skönt att få den turen att vinna ngn gång, har varit med om mycket nu på sistonde, har en vän som fått cancer skulle gärna ta med henne för att ha lite roligt! och inte tänka på allt annat. tack så mkt för den chansen vi får. puss & kram ;)

   Reply
  • Ellen Högberg, ellen_hogberg@hotmail.com
   Hejhej Angelica! Först och främst måste jag börja med att säga att din blogg är fantastiskt inspirerande och bra!
   Ett av mina stösta intressen är musik och att gå på konsert har alltid varit något av det bästa jag vet. Jag har många konserter de senast åren. Men olyckligt vis så blev jag lurad på 3000 kr vid köp av biljetter till en Lady Gaga konsert. Trots att jag mer än allt vill se Keri Hilson live och få höra Lose Control, Return The Favor, Slow Dance och alla hennes andra live så har jag inte vågat köpa biljetter på grund av att risken att bli lurad är så stor.
   Kram Kram ha det bra!

   Reply
  • Nyet Zekarias (nyet_hsm@hotmail.com) det skulle betyda allt för mig om jag vann! Du anar inte hur mycket. Varför just jag ska vinna är för att jag är ett stort av Keri Hilson, älskar henne och hennes röst. Jag vill också bli en känd artist och man vet inte om hon kanske skulle “hjälpa” mig. Det skulle va helt och hållet grymt att se henne! Kram

   Reply
  • matilda särkelä, (sarkela10@hotmail.com)
   Hej Angelica! Varför ska jag vinna biljetterna? Jo för jag vilja bjuda min kompis på en rolig upplevelse då hon har haft ett tufft år. Två av hennes närmsta vänner har gått bort plus en familjemedlem. Hon känner ingen glädje för att fortsätta leva så detta skulle vara en riktig bra present så hon kan uppskatta och börja njuta av sitt liv igen! Och vem gillar inte Keri Hilson?! Kram

   Reply
  • Frida Lindman, fridalindmansoklart@hotmail.com!
   Jag och en kompis som heter Fanny bor tillsammans precis som du gör med din kompis. Vi båda har precis fyllt 20 men inte gett varandra presenter än och vill verkligen ge henne något oförglömligt som vi kan ha som minnen i hela våra liv! Denna konserten hade vart perfekt!

   Reply
  • Namn: epost: marwashamurad@live.se
   Varför ska jag vinna? Jo för att jag är ett stort fan av Keri hilson. Har alla hennes låtar på datan och min ipod. Har aldrig vunnit en tävling och det skulle vara super roligt för mig om jag vann. Har aldrig haft pengar för att kunna se en utav mina bästa idoler, så det skulle betyda allt för mig.

   Reply
  • Hej vackra Angelica!
   Jag skulle såå gärna vilja vinna dom här biljetterna o kunna gå på konserten med min bästa vän! Hon fyller den 24e så det skulle bli en sån bra överraskning till henne! Hon skulle bli så glad o vi skulle kunna ha riktigt kul! Jag har länge tänkt på att jag skulle kunna köpa biljetter till någon konsert som vi skulle kunnat gå på, men det fanns inga som verkade sådär super, nu blev jag jätteglad när jag såg tävlingen! Nu är det bara att hoppas! <3
   Puss o kram! Ha det bra!!

   Reply
  • Varför ska jag vinna? Jo, för att Keri Hilson är verkligen så grym och har gillat henne ända sen hon släppte sin första singel. Det hade verkligen gjort min höst om jag fick chansen att se henne. Och det hade gjort mitt fösta år här i Göteborg till ett toppenår. Så snälla, välj mig! Ingen skulle bli gladare ! :)

   Reply
  • Jag borde vinna biljetterna inte bara för att jag är ett fett stort fan av Keri Hilson utan för att brewhouse är en av få klubbar man får gå på konsert när man är under 18. Man blir lika förbannad varje gång en artist man super duper mega mycket vill se typ spelar på parken. Därför bör jag vinna biljetterna för att jag KAN gå men redan har lagt alla pengar på Skrillex i Stockholm. Hoppas min barnrumpa vinner!

   Reply
  • min bästa vän fyller 18 den 3/10, hur grymt vore det inte att få ta med henne på denna konsert som present? att göra en sista grej tillsammans innan nattlivet kidnappar henne de andra helgerna. Att det är keri hilson biljetter man kan vinna som är en av hennes största idoler är ju helt awsome. Detta är något jag aldrig skulle kunna ge henne med min ekonomi!

   Reply
  • omg okej jag borde vinna för att jag skulle nämligen se henne i Toronto/Usa men den blev inställd:(:( och jag har haft en sån ångest och trodde att jag aldrig mer skulle få se henne :( Du förstår inte hur mycket jag älskar Keris musik.. spec hennes senaste album No Boys Allowed. Mina vänner har alltid sagt att jag en dag kommer få träffa henne och jag gråter varje gång! jag vet inte om detta är tillräckligt men om jag vinner så kommer jag berätta detta för Keri och tacka dig Angelica<3 <Detta kan vara min chans.. en chans som jag inte fick för ett år sen bless you Angie:)

   Reply
  • Hej! Jag har precis fått ett nytt jobb och enda dagen jag är ledig på under veckan är måndagar, alltså jobbar jag väldigt mycket! Den 4:e oktober fyller jag 21, så det vore ett magnifikt tillfälle att fira både min ledighet och min födelsedag ;) kram på dig!

   Reply
  • Jag vill vinna för att jag tycker att hon och hennes musik är grym! Om jag skulle vinna så vill jag mer än gärna bjuda och överraska min sambo med en konsär som denna, det förtjänar han! / Kram Azra

   Reply
  • Att alla som älskar keri hilson vill vinna för att det gör just det kan jag förstå men jag vill vinna för att göra världens bästa syster till den gladste i världen. Hon är världens finaste och jag vill gör allt i världen för att hon ska få ha så kul som möjligt. En konsert med en stor artist har vi aldrig lyckats tagit oss iväg på, så detta vore ett ypperlit tillfälle för mig att vinna dessa två biljetter tycker jag. Rakt på sak; min syster är värd allt och lite till! Jag vill vinna detta, för henne. By the way, you rock!

   Reply
  • fan va fett!

   Reply
  • Jag skulle gärna vilja vinna biljetterna så att jag kan se henne med min bästa kompis!

   Reply
  • Varför ska just jag vinna´? Keri Hilson är en av de kvinnliga artister som har en fantastisk utstrålning och som jag ser upp till. Inte nog med det skulle det vara en perfekt födelsedagspresent till mig själv då jag fyller 22år och skulle jättegärna vilja bjuda med min bästa vän på konserten då hon alltid har ställt upp och stöttat mig de 3.5 år som vi kännt varandra och hon har funnits i vårt och tort. Jag skulle därför vilja dela vinsten med henne, för sann vänskap är inte att vara ifrån varandra, det är att vara ifrån varandra och ingenting förändras vilket vår vänskap verkligen bevisar och skulle vara sjukt kul att få sjunga i kör med en powerkvinna som keri hilson tillsammans och bara vara med ens bästa vän.

   Reply
  • Hej fina du!

   måste bara säga att jag ÄLSKAR dina bilder!!!
   sen att det är helt galet att Keri Hilson kommer. Blev helt hype då jag såg planschen vid hållplatsen för någon dag sen, ringde min kompis dirr och berättade! tråkigt nog hade hon sett den, men jag fick genast planer om att vi kunnat fira min födelsedag då (lyckas alltid på något sätt fylla år på en dålig dag) så det firas aldrig med en riktig fest eller så är det mer fokus på med syster som fyller år exakt fyra dagar före så är alla redan trötta på att fira så min dag ljusnar bort…ha inte haft en bra födelsedag vad jag kan minnas och detta hade varit ett utmärkt tillfälle att få en bra 20års dag då jag älskar KERI :D

   ha det så bra!
   /katarina

   Reply
  • Hej Angelica!
   Jag skulle vilja vinna denna tävlingen för att ta med min syster som har det väldigt svårt just nu. Detta skulle vara så underbart att få uppleva tillsammans med henne.

   Reply
  • hej! åh, jag tycker att jag ska vinna biljetterna eftersom jag är trogen lyssnare av hennes musik & har varit det i några år detsamma gäller en av mina kompisar. musiken betyder så mycket för oss & jag skulle så gärna vilja göra något för henne. det skulle vara helt oförglömligt att få se/träffa keri hilson herself lixom :)

   Reply
  • Hej!
   Jag älskar Keri’s musik och hennes stil.
   Jag har alltid älskat att sjunga och hon har varit min idol sen jag var 10 år gammal. Men pågrund av ekonomin har jag aldrig haft chansen att få se henne sjunga live.
   Jag hoppas jag vinner för då tar jag mig och min bästa vän till en oförglömlig kväll. Love!

   Namn:Lave
   Epost:lave97@hotmail.com

   Reply
  • Åh jag bara sprudlade av glädje när jag fick syn på detta. SJÄLVASTE KERI HILSON? Har beundrat henne sedan barnsben och man kan inte annat än älska hennes stil. Efter mycket jobb och slit denna sommaren skulle det bli ett perfekt avslut att få gå på en konsert där min idol uppträder tillsammans med min bästa kompis. En drömkonsert jag aldrig kommer glömma! Håller alla tummar jag har till att det kan bli jag som kan få se henne :):):) Hoppas, hoppas, hoppas!

   Reply
  • det skulle nog vara det roligaste som hände på hela höste faktiskt. Det skulle vara så roligt att ha något oh se fram emot, dessutom har jag aldrig varit på konsert förut. Jag hoppas jag skulle få uppleva något sånt här.:)

   Reply
  • Vet inte hur stor chans att vinna är med alla bra argument men varför inte försöka! ..Vilken perfekt tävling för mig och min vän! Jag och min bästa vän Ken hade planerat in Rihannas konsert och Britneys konsert till hösten och när vi hade samlat och samlat ihop alla pengar vi behövde så var ALLA biljetter slut. Vi båda är stora R’n’B-fan och hade verkligen sett fram emot det, speciellt när vi spratat ihop alla pengar och inte ens någon biljett finns kvar. Det var sån otur, jag hade planerat att överraska honom på hans födelsedag med biljetter till en annan konsert men har inte haft råd. Det här skulle vara så perfekt för både han och mig! Vi är vänner i vått och torrt verkligen.

   Reply
  • Jaha. Vad ska man skriva för argument till att vinna då? Jag är värd det? Ja, vem är inte det.. Jag tycker det skulle vara roligt. Ja absolut. Det skulle vara höstens höjdpunkt? För vem skulle det inte vara det? Alla argument är mesiga och dåligt på alla sett och vis. Så därför beslöt jag mig för att helt enkelt dela uppmärksamheten med någon annan. Min granne, i egen hög person. Min granne heter Sally Ågebrandt och hon har gjort ett fantastiskt arbete. Hon såg två hemlösa på tågstationen och blev så illa berörd att hon löste allt åt dem. Fixade jobb, mat, kläder och boende. Innan det hade dom ingenting, inte ens ett uppehålls tillstånd i Sverige. Nu är dom här för att stanna, och du kan läsa artikeln om det på aftonbladet här : http://www.aftonbladet.se/svenskahjaltar/article13479017.ab

   Jag tycker helt klart att hon är värd de här biljetterna, och det skulle vara så roligt att få överraska henne med detta.

   Reply
  • jag vill vinna pågrund av att jag älskar keris musik och kan knappt tänka mig hur glad jag skulle bli om jag fick träffa henne !

   Reply
  • Hejsan Angelica! Att vinna detta skulle vara så otroligt kul. Jag bor uppe i norra Norrland och om man fyller 18 om något år så finns det verkligen inte något speciellt som händer. Så att få åka med sin bästaste vän som jag då skulle ta med mig skulle verklien vara något. Att få dela upplevelsen med henne. Och inte minst så är Keri en fantastisk sångare som jag älskar! Kram!

   Reply
  • Jag skulle bli sjukt fucking glad om jag vann, och de är inte bara för att jag är STORT fan av henne utan också för att jag egentligen aldrig har varit på en riktig konsert. De jag har varit på är bara sånt som rix fm . Och dessutom träffa en kändis från utlandet vore ..AWESOME . Om jag vann skulle jag dela min biljett med min bästa vän Amanda som inte fick någon riktig present när hon fyllde 15 år. De här skulle sitta fint.

   OM jag skulle ha vunnit: först skulle vi ta tåget till göteborg , sen skulle vi käka lunch någonstan sedan skulle vi ha shoppat lite och kollat runt och sen KÖTTAT till konserten. Då skulle jag ha mina converse och mina favorit jeans från bikbok och någon snygg t-shirt !

   safa96alho@hotmail.com

   Reply
  • Jag skulle så otroligt gärna vilja vinna dessa två biljetter! Det skulle vara så jäkla fett! Skulle vilja ta med min bästa vän på denna konsert! Puss Puss!

   Reply
  • Hej!

   Jag kan tänka mig att typ alla vill se henne. Varför jag vill vinna är för att jag skulle vilja göra något för min bästa vän. Hon har alltid funnits där för mig, och nu det senaste har hon pluggat och jobbat 24/7, så vi har knappt hunnit ses. Det hade varit perfekt att få ta med henne på en sånhär grej. Såna vänner hittar man inte varje dag i en stad som Göteborg kan jag lova.

   Kram!

   Reply
  • Kikar in…

   Reply
  • Hej Angelica! Jag skulle som så många andra tjejer vilja ta med min bästa vän på detta.. Det finns inte många saker här i världen som slår att gå ut med honom och dansa loss och att dessutom få se Keri Hilson live, som jag vet att han älskar, hade varit en helt OSLAGBAR kväll! Jag offrar mig gärna för hans skull och följer med!;) Då han är gay och jag har pojkvän så behöver Keri inte heller oroa sig för klängiga fans. Ett annat argument skulle vara att han ännu inte fått en riktig födelsedagspresent för att jag är en fattig student och har väntat in (läs pengar) tills jag hittat den perfekta presenten, och det här känns ju rätt så perfekt.. kram!

   Reply
  • Har läst alla motiveringar här ovan och inser att jag inte har en sådan fantastisk motivering. Jag vill helt enkelt bara vinna de här biljetterna så jag kan bjuda min bästa kompis på en konsert som hon gjorde när jag fyllde år. Har funderat hela året vad jag ska ge henne som skulle kunna vara lika bra, och hur perfekt skulle inte då det här vara?
   Kram!

   Reply
  • Hej Angelica ! Jag vill vinna dessa biljetterna inte bara för att jag älskar hennes senaste album No boys allowed och sjunger alldeles för högt till hennes låtar Pretty girl rock, One night stand och Lose control i bilen på väg till jobbet. Utan också för att jag förtjänar detta efter en tid med mycket jobb, slit och en del motgångar- Jag, som singeltjej vill kunna stå där med en av mina bästa tjejvänner och boosta självförtroendet till hennes girlpowerlåtar! Detta hade verkligen lyst upp höstens tråkiga tillvaro för mig. Hoppas du håller med mig. Ha det så bra =)

   Reply
  • Hej Angelica!

   Jag fick en tår i ögat när jag såg detta inlägg. En stor del av mig tänkte, du kommer aldrig vinna, livet vägrar sammarbeta med dig just nu och allt är bokstavligt talat skit. Men mina fina vänner pushade mig till att delta för dom vet hur mycket jag vill detta och behöver något sånt här. Jag vill inte vara tjejen som sitter här och försöker vinna pågrund av att ni ska tycka synd om mig, därför jag egentligen inte vågar skriva. För jag känner mig så patetisk, det är ju självklart inte därför jag skriver som jag gör, jag förklarar bara exakt hur jag känner just nu, orkar inte hålla tillbaka mer.

   Jag har slutat tro på kärlek och (ändå har jag bara varit kär en gång) och förväntar mig aldrig något kul längre. Att gå upp på morgonen är bara en pina, för det första jag tänker på är honom. Jag blev kär i en kille som alla varnade mig för var den största idioten. Men påvägen fick alla reda på att han inte var sådan mot mig, jag var speciell. Dom sa han skulle göra ena saken så gjorde han den andra. Och då trodde jag, att jag var den som hade lyckats ändra honom. Att gå från att ta hem nya tjejer varje gång han var ute till att bara vilja ha mig och faktiskt skaffa ett förhållande. Jag var så jävla lycklig. Jag vet inte vad som gick snett. Men på en dag gick allt från perfekt till inget. En vecka senare, får jag reda på att han skaffat tjej. Och att det är super seriöst. Krossad. Jag trodde ju att det var jag som skulle ändra honom. Antar att hon hade något som inte jag hade, eller massa saker. Jag vet inte om du har varit olyckligt kär någon gång men finns INGET som bränner mer. Det har nu gått två veckor och det är fortfarande lika jobbigt att hålla sig vaken på kvällarna för man vågar inte somna för jag vet att jag kommer drömma om honom och att när jag vaknar kommer jag behöva bli besviken och krossad på nytt.

   Musik är allt för mig, jag har sjungt sålänge jag kan minnas och någon som verkligen jag har kunnat reltera till dens musik är helt klart Keri Hilson. Speciellt låten lose control. Pågrund av många fina meningar som verkligen förklarar hur jag känner, och exakt hur vi träffades och hur det var.. “Maybe you didn’t really need my loving. Not the way I needed yours.”, “Led me to believe we were together”, “Just when things were changing for the better. You became a different man.” “If I was you, I would have never left you in the cold”, “Baby, I’m loving how it feels. Looking in your eyes. Ooh it sends me chills. All down my spine” (han hade världens finaste ögon, och att mitt hjärta slog tusen slag när han kollade på mig.
   “NO BOYS ALLOWED”. För att jag just nu gett upp på kärlek totalt. Jag vill aldrig mera bli kär, eller träffa någon, eller uppleva det där igen. Jag tänker aldrig låta en kille komma mig så nära igen. Med tanke på att jag verkligen denna gången öppnade mig fullt ut och tänkte, lose control, missa inte chansen att uppleva något fantastiskt,och jag som är en ganska oerfaren tjej på bara 16 bast som ibland kan vara rätt blyg, speciellt när det gäller kärlek, så jag tänkte. Du har inget att förlora, kör.

   Jag vet inte hur många gånger jag lyssnat på lose control och alla keris andra låtar, men det är om och om igen. På repeat. Knock you down.. I like, pretty girl rock (som peppar mitt självförtroende.). Keri Hilson är en av mina största inspirations källor, och FYFAN, jag vågar inte ens tänka att det kan bli jag.. Skulle gråta som en häst, GLÄDJETÅRAR givetvis! Det skulle vara för bra för att vara sant, för sånt händer inte mig..

   Jag tycker att jag borde vinna för att jag behöver ett ljus som visar att det finns en annan kärlek för mig där ute vilket är musiken. Han tog det ifrån mig, jag sjunger inte längre. Jag vill bli påmind om att musiken alltid kommer finnas där för mig. Och att det faktist är det enda som verkligen kommer finnas där för mig hela livet no matter what. Något jag kan stödja mig mot. Jag behöver det här. Och fast jag knappt tror på det själv så förtjänar jag det här.

   Jag har aldrig varit på en koncert och bor i en liten skit by på 1000 pers. Jag är aldrig ute och gör roliga saker, eller i storstan.. Det är dags med andra ord. Men mina föräldrar är arbetslösa och har inga pengar att ge mig sånt här, dom vill så gärna och jobbar så hårt för att lamporna ens ska lysa här hemma.

   Detta är en chans på miljonen. Jag behöver chansen. Och hoppet angelica. Nu har jag suttit och skrivit i ca. 2 timmar och försökt ändra så allt ska bli perfekt, ändå är jag inte nöjd, 2 timmar då jag borde pluggat.. Kanske det visar hur mycket jag vill det här.

   SOMETIME LOVE COMES AROUND AND IT KNOCKS YOU DOWN, JUST GET RIGHT UP WHEN IT KNOCKS YOU DOWN.

   kram. och tack på förhand, för en underbar blogg och en helt otrolig chans.

   Reply
  • Shake, wind and roll, shake, wind and roll! Känns som att Keri Hilson är en av få artister idag som kan få mig att göra just det! Hon är en brutalt genial artist och det skulle vara en ära för mig och “min partner in crime” att få se henne live! Let’s lose control! /Paulina

   Reply
  • helen.e@live.se
   Gud vad glad jag blir, verkligen en toppen tävling! Att få uppleva Keri Hilton live, att stå nära och höra musiken man älskar på riktigt och bara känna adrenalinet i kroppen skulle vara obeskrivligt! Dessutom är den 3:e oktober min födelsedag, vilket skulle höja stämningen oerhört och skulle bli en födelsedag jag aldrig glömmer!

   Reply
  • Åååh skulle vara så roligt att få vinna och ta med min bästa tjejkompis som ääälskar henne. Flyttar nämligen till Australien sen o kommer sakna henne som bara den :(

   Reply
  • Det finns bara en förklaring till varför jag vill vinna. Keri hilson rockar!

   Reply