Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:59 | September 19, 2011

  White & Silver


  Shirt, here

  Kolla vilken fin skjorta som jag inhandlat! ( Detaljerna är silvriga, men ljuset gör att dem ser guldiga ut..konstigt nog)  Jag klickade hem denhär straxt innan jag åkte till Stockholm, och idag så landade den i min brevlåda! Jag tror att man kan ta bort de Silvriga dekorationerna, så att jag kan använda dem på andra skjortor också. WOOP!

  Check out what a nice shirt that I bought!( The details are silver, but they look gold here because the light is wierd..) I ordered it  just before I went to Stockholm, and today it has landed in my mailbox! I think you can remove the silver decorations, so that I can use them on other shirts  too. WOOP!


  16 kommentarer  16 kommentarer om “White & Silver”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här