Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:44 | September 24, 2011

  Sa har man lyckats att glomma bort vilket ar man ar fodd..

  Stress , stress, stress! Men tillslut så sitter jag i min lya iförd den skönaste och mysigaste tröjan jag har. som poesi för min kropp och själ. Jajjamensan!
  Jag har varit så stressad idag att jag tillochmed glömt bort vilket år jag är född. SANT!

  Efter att ha LÖPT från tåget för att hinna till systemet.
  Jag kommer in trött och i ren panik för att hitta det jag ska ha i rätt tid eftersom klockan var tio i stängning, för att sedan ställa mig i den GIGANTISKA kön inne på systemet. Jag har nog hunnit stå i en kvart i kö och är nästintill framme vid kassan när det plingar till i skallen ‘ JÄVLA SKIT! Jag har glömt mitt leg!!’.

  Jag börjar ivrigt leta i min väska, men utan framsteg. Nu har jag även hunnit komma fram till kassan. Jag får lite smått panik och säger ‘ Jag är ledsen men jag har glömt mitt leg, så jag kan tyvärr inte köpa det här! Kan jag ge det till dig?’. Den söta tjejen i kassan svarar och säger ‘ Jag känner igen dig, och jag vet att du är 88:a ..eller 89:a! eller?’ .. ‘ Ja, jag är 88:a!’ svarar jag snabbt, utan att ens tänka efter… WHAAAAAT?! Jag kommer på mig själv att tänka ‘ vadfan säger jag ? Jag är ju 90:a ? ‘
  Iochförsig så spelar det ju ingen roll, för jag är ju över 20! Men det är bara själva grejen.. vadfan sa jag så för? Förstår ni hur sjukt stressad jag måste ha varit när jag säger fel sådär? VIMSPANNA ANGELICA!

  Nu lugnar jag ner mig och slänger mig i soffan en sekund. Andas.

  Ps. HAHA, min tumme ser ju jätte konstig ut på bilden! jaja..

  Stress, stress, stress!But now I’m sitting in my coziest shirt I have. It’s like poetry on my body and for my soul. YEES!
  I’ve been so stressed out today that I even forgot what year I was born. TRUE!

  After running from the train to get to the liquorstore in time, until tonight.
  I come in tired and in pure panic to find what I needed for tonight and be on time cause they were closing in ten minute and then I had to wait in this giantqueue line to get to the register. I had stand in line for like 15 minutes and I was almost at the checkout when I realized that :  ‘Holy shit! I forgot my ID! “.

  I begin to eagerly look in my bag, but without progress. Now I was at the checkout aswell. I got a little bit of panic and said to the cute girl in the register :  ‘I’m sorry but I’ve forgotten my ID, so unfortunately I can not buy this!Can I give it to you? ‘. The cute girl at the counter responds and says’ I know you, and I know that you are born in 1988. .. or 89! or what?”.. ‘Yes, I was born in 88!’ I answered quickly, without even thinking …WHAAAAAT? I find myself thinking ‘What the fuck did I just say? Im born in 1990! ‘
  It  does not matter, because I’m of course over 20! But that’s just the thing .. why did I say so ? Do you understand how crazy stressed out I must have been when I make mistakes like that? FEY ANGELICA!

  Now I have calmed down and Im on the couch, to relax for a second.Breathe.

  Ps. HAHA, my thumb looks really wierd on the picture…


  12 kommentarer  12 kommentarer om “Sa har man lyckats att glomma bort vilket ar man ar fodd..”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • haha x)

   Reply
  • haha så himla kul att du skriver sånt här vardags skit som alla är med om! :)
   plus att din tumme ser verkligen helt mongo ut :P haha

   Reply
  • HAHA gal1 !

   Reply
  • hahahahahahahahah, jag dör!!! din tumme, vad har hänt?? du är så jäkla skön!!! :)

   Reply
  • Hahahaha sånna moments brukar hända mig ibland också. Som när jag var på öppet hus och var asförsenad och killen sa “Välkommen!” och istället för att säga tack sa jag “Välkommen!” tillbaka, hahah så virrig!

   Reply
  • haha gulligt ;)

   Reply
  • snygg!

   Reply
  • Haha, så söt du är!

   Reply
  • hahahahahahahahaha du är så rolig!

   Reply
  • Haha, härlig du är!!

   Reply
  • har du flyttat igen???

   Reply
  • Typ som när jag skulle hoppa på bussen och istället för att säga vart jag skulle så sa jag hållplatsen jag redan var på.. Lite pinsamt sådär.

   Reply