Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:37 | September 25, 2011

  Simple wear

  Dagens simpla outfit/Today’s simple wear
  /Top chicy.se/Shoes Vagabond/Bag Made by Noemi/Jacket H&M/Jeans Zara/

  Väldigt, väldigt enkel outfit idag , men jag hade inte ens tänkt att gå utanför dörren idag egentligen så jag slängde på mig första bästa !
  Jag och pappa har varit på Net on Net och fixat ett nytt SDkort till kameran, för det var tydligen det som de var fel på och inte kameran..TUR!! Sen tog vi  en lunch och nu är jag tillbaka till lägenheten :)

  Very, very simple outfit today, but I had not even thought about going out the door today actually so I threw on my first best I could find!
  I have been on Net on Net with my dad and fixed a new SDCard to my camera, because that was obviously what was wrong with the camera .. LUCKY! Then we took a lunch and now I’m back at the apartment:)


  19 kommentarer  19 kommentarer om “Simple wear”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Snyggt!

   Reply
  • Veldig bra!

   Reply
  • Å så snyggt

   Reply
  • jag gillar det!

   Reply
  • asså gud jag älskar hur du klär dig!! kan inte du ha en läsarträff nära jönköping ngn gång ? skulle bli jätte glad då:)

   Reply
  • har du köpt din jackan nyligen?? jätte fin!

   Reply
  • Men du fick den dock att funka rätt bra ändå ;)

   Reply
  • amazing look!

   Reply
  • Enkel, med galet snygg outfit!

   Reply
  • Snyggt! Ska bli spännande att se din tatuering!

   Reply
  • Det är få som levererar så mycket inspiration som du gör! (Enligt mig…) Och så otroligt vackra bilder! Skulle betyda mer än du anar om du skulle skriva ett inlägg om hur du redigerar dina bilder, eller bara hur du gör dom så grymt snygga!
   Tusenelva kramar

   Reply
  • Stilrent!:)

   Reply
  • Hej angelica! undrar bara om du tänkte ge på lite tips på höstens snyggaste frippe! färg,klipp och allt! är sugen på förändring och du brukar ju ge mig inspiration och jag vet att det är fler än jag som vill veta detta! skulle va så supersnällt. kramar

   Reply
  • great simple outfit!

   Reply
  • Hej Angelica, jag har en helt orelevant fråga, hoppas du har tid att svara!
   För ett tag sen klippte jag av mig mitt hår, några centimeter längre än ditt, och när frisören frågade så sa jag att jag inte ville ha det uppklippt. Det blev ganska tjockt där nere och jag kan inte böja in topparna på ett snyggt sätt som du gör. Så min fråga väl egentligen om ditt hår är uppklippt eller om de bara är klippt rätt av? Har försökt se på dina bilder, men är inte riktigt säker! Skulle vara jättesnällt om du svarade!
   Såg dig på stan för några veckor sen förresten, du är verkligen superdupersöt i verkligheten också! :D

   Reply
  • Snyggt!

   Reply
  • åååhhh älskar din stil människa! Totalt råball!

   Reply
  • så himla snyggt, och stilrent! gillaa

   Reply
  • I love your boots and the shape of your sweater….

   Love from Germany x

   Reply