Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:32 | September 26, 2011

  Le love


  Mina nya älsklingar / My new darlings

  Jag kan typ inte sluta titta på dem. De är ju de perfekta höst ‘party’ pjucksen! De kommer funka finfint till vardags med om man klär ner dem lite. Lackskor är så himla snyggt! Dessa kommer iallafall härifrån, och jag har redan hunnit inviga dem för några dagar sedan. LOVLEY!
  Nu ska jag se till att hälla i mig en stor kopp kaffe och slänga på mig sminket för sen blir det nog mest jobb hela dagen! SÅ JÄVLA SPÄNNANDE ATT JAG TROR JAG DÖÖÖÖÖR! Ni ska få veta vad det handlar om imorgon. Outfitbilder och ect ska ni få senare idag♥

  I can  not stop watching them. They’re the perfect autumn ‘party’ shoes! They will work just fine for everyday use aswell, if you wear them down a bit. Patent leather shoes are so amazingly beautiful!They are anyway from here, and I have already managed to wear them for a few days ago. Lovley!
  Now I’m going to grab myself a great cup of coffee and throw on my make-up , I’m going to work all day! SO DAMN EXCITING THAT I ALMOST DIEEEE! I will tell you what it’s about tomorrow.I will give you Outfit pictures and ect later today ♥


  16 kommentarer  16 kommentarer om “Le love”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här