Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:45 | September 27, 2011

  Borås

  Det har varit en fantastisk dag med massa planering, genomgångar, lite möten och middag o bärs med Siri och Sanna! Vilka töser!
  Jag är så fruktansvärt uprymd av lycka och glädje för att få göra det här med Nelly.com ! AWESOME!
  Sen vill jag tacka för alla peppande ord från er med! Gud vad roligt att ni med tycker att det här ska bli spännande finisar♥ love to you all!

  Det var tråkigt att jag såg era mail/kommentarer ang om att träffas i Borås, precis nyss nu när jag är hemma, annars hade jag gärna styrt upp något där vi kunde ha träffats! Det hade varit jätteroligt att träffa er!
  men jag ska tillbaka till Borås nästnästa vecka :)
  Annars så har själva kvällen varit ett totalt kaos eftersom jag ett tag inte ens visste hur jag skulle ta mig hem. Jag tog mig till Jönköping, men inte hem. Och som många av er så har 3:s nät haft problem så jag kunde inte få tag på NÅGON. Så det var nära att jag skulle få sova på Jönköpings resecentrum där ett tag. Snällt nog så hämtar min mammas kille upp mig och skjutsar hem mig till Linköping.

  It’s been a fantastic day with lots of planning, briefings, meetings and dinner andbeer with Siri and Sanna! What girls!
  I am so terribly excited of happiness and joy to do this with Nelly.com! AWESOME!
  Then I want to thank you for all the  wonderfull words from you too! It’s so great that you think it’s going to be exciting cuties ♥ love to you all!

  It was sad that I saw your mail / comments about meeting up with some of you in Borås, like just now when I’m back home, otherwise I would have gladly meet up with you! It would have been great to meet you!
  but I’m going back to Borås after next week:)

  Otherwise, the evening itself was a total chaos since a while I did not even know how I would make my way home. I went to Jonkoping, but not home. And as many of you might know, 3’s network had problems so I could not get ANY connection . So it was close that I would have to sleep at Jönköping travel center there for a while. Nice enough,  my mom’s boyfriend picked me up and transport me home to Linköping.


  31 kommentarer  31 kommentarer om “Borås”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag som sitter bakom dig med ryggen vänd mot kameran, små snegla bakåt hela tiden med vågade tyvärr inte ens hälsa haha!:(

   Reply
  • Du är verkligen så himla duktig. Bra förebild! :)

   Reply
  • DÅ var det dig jag såg på Borås station strax innan 19. Trevligt! :)

   Reply
  • Snälla Angelica, kan inte du göra ett inlägg om snygga oversize skinnjackor och höstjackor typ? Vill verkligen hitta någon snygg som jag kan ha i höst och vinter. Oversize skinnjacka, mockajacka med fransar eller liknande!
   Du har inte lust att sälja någon jacka (hehe)

   PLZ! // Jenny:)

   Reply
  • det där såg riktigt mysigt ut! :)

   Reply
  • fina bilder!! jäkla skit att 3G varit nere :(

   Reply
  • Åhåhåhååhåh, älskar ditt hår!

   Reply
  • I know that you once had shown what you use of beauty-products. but I just have to ask what you use for your eyebrows and which color – love the dark eyebrows to the blond hair.

   Reply
  • and which lipstick is it that you are wearing? it is so beautiful.

   Reply
  • Hi :) I’ve notice your blog :) I love it! :)

   Reply
  • Hej Angelica. Jag är så himla glad för din skull och tycker att du förtjänar varenda lilla fina ord någon har skrivit och alla framgångar i världen. Har läst din blogg sedan den var pytteliten eftersom jag kommer från Norrköping och hittade din adress i någon kompis-kompis-kommentarsfält.. Hur som helst så har det varit fantastiskt skoj att följa din resa till toppbloggare och hur du har utvecklats i din stil. Fortsätt och inget kan stoppa dig! :)
   Stor kram / Emelie

   Reply
  • Skjortan som du har på dig på bilden under jackan, vart är den ifrån? Jätte tacksam för svar! kram

   Reply
  • Viskan.. där har man suttit många gånger… (Pluggade tidigare i Borås på THS) Men va kul med Nelly!! Såg det nu och jag ser verkligen fram emot din kollektion :)

   Reply
  • VIlken tur att de löste sig så du kom hem !

   Reply
  • Ska bli så spännande att se vad du kommer få fram för nått! :)

   Reply
  • Jag var ute och kollade efter dig på stan igår, men såg dig inte. Men jag bor i bakgrunden på bilden längst ner.. :) Jag tycker verkligen att du ska ordna en träff nästa gång du kommer till Borås! :)

   Reply
  • Det är så underbart att det går framåt för dej ! Det är du värd : )

   Reply
  • ååh fantastiska Viskan, det är det stället jag saknar mest med Borås :)

   Reply
  • Så jävla kul att det var så kul! :D
   Kycklingsalladen såg rätt god ut också … :)

   Reply
  • känns ju tråkigt att jag inte hade vägarna förbi resecentrum just då.. hade varit kul att träffa dig :)

   grattis till jobbet med nelly, sjukt roligt!

   Reply
  • Jag vill inte låta bitter och jag tycker ABSOLUT du är värd den här chansen och det är verkligen SKITKUL för dig att du fått göra detta med kollektionen!!

   MEN

   Jag kan tycka att det finns folk som går flera år på designhögskolor och utbildningar och lägger ner så mycket pengar och tid på exakt det du kommer få göra helt gratis genom att du har en blogg och tar bilder på dig själv. Känner du inte något lite dåligt samvete över detta? Skulle jag göra även om jag säkerligen skulle tycka det var skitkul!

   Reply
  • That dish looks delicious! is chicken?
   Here in Spain is very hot yet.
   Angelica Very nice lipstick!

   kisses!

   http://belenns.blogspot.com/

   Reply
  • Vart kommer jackan ifrån?

   Reply
  • fina bilder :)

   Reply
  • has you friend linn a blog, too?

   Reply
  • Hej Angelica! Jag har en fårga till dig och hoppas verkligen att du är snäll nog att svara hehe. Du har ju varit tillsammans med din pojkvän väldigt länge. Jag har varit tillsammans med min i 2 år nu.. Grejen är att, båda 2 har varit osäkra några gånger redan i vårat förhållande. Och vi gör inte så mycket saker tillsammans osv, tar det väldigt kortfattat. Jag vet inte vad jag ska göra nu, om jag vill fortsätta att vara tillsammans med honom eller inte för jag älskar honom, men det finns ingen gnista kvar alls. Vi lever så olika liv. Har så olika vänner, men vi är så lika och han är så godhjärtad och fin kille. Men det känns bara som vi glider mer och mer isär och blir mer & mer som kompisar än ett par. Jag vet verkligen vad jag ska göra, det är sånt stort beslut att ta, så jobbigt. Har ni varit i samma sits eller vart osäkra? För ni verkar alltid så himla kära… Blir så avis! haha, Nej men ni vet liksom att ni alltid älskar varandra även fast ni har era brister osv.. Men vårat förhållande blir bara tråkigt pga våra brister.
   Help me! Det hade vart så himla snällt om du svarade.

   MASSA KRAMAR, Du är galet grym!!!

   Reply
  • Hej! Jätte fin färg på läppstiftet! Vad är det för märke och vad heter färgen?

   Reply
  • Kommer bli grymt kul att se hur detta blir :-)

   Reply
  • gud vad roligt!! Tänkte på en sak nu när du sa att du varit i borås, ska du inte gå på fashiondays här i Borås som pågår nu? :)

   Reply
  • Hej. Va synd att du e så himla dålig på att svara på frågorna. jag har skrivit till dig 4 ggr nu så jag gör ett till försök. skulle väldigt gärna vilja veta vad läppstiftet du har på dig heter.

   Reply
  • Vart redigerar du dina bilder? Tacksam för svar.. :)

   Reply