Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:44 | September 27, 2011

  Keri Hilson / The winner

  Jag vill Gratta Emma som vann biljetterna och Meet’N Greet med Keri Hilson.

  Jag ÖNSKAR så innerligt att jag kunde ge biljetter till ALLA! Och det har varit SJUKT svårt att välja. Men tillsammans med Universal Music så kom vi fram till att denna tösa var värd att vinna , med motviveringen:

  Hej Angelica! Varför jag borde vinna, är svårt att skriva, finns många som är värda att få åka och se Keri Hillson.
  Men jag älskar verkligen hennes musik den gör en på bra humör. Och om man inte riktigt är taggad för en utekväll sätter man på hennes musik och helt plötsligt blir man taggad och tycker att ute kvällen ska bli jätte rolig! Om jag vann skulle jag ta med min pojkvän som precis har flyttat upp till Linköping, och skulle vara så roligt att få ta med honom på något med tanke på att han är ju trots allt en fattig student, precis som jag! och vi bor 30 mil ifrån varandra än sålänge och att få överraska honom men något sånt hade gjort mig otroligt glad :) Sen har jag aldrig varit på en stor konsert och det hade varit så roligt att få träffa och få höra en stor kändis röst i verkligheten!

  Många Kramar från Emma

  Jag gillade ärligheten i det hon skrev och samtidigt vet jag hur förjävligt långdistansförhållande kan vara. Att få göra något sånt här tillsammans med den man älskar , är oförglömligt. Så därför kändes det helt rätt att ge Emma Biljetterna.

  TACK ALLIHOP som medverka!
  Och det kommer komma fler chanser till sånna här tävlinagar♥


  7 kommentarer  7 kommentarer om “Keri Hilson / The winner”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • keri hilson är ju så grym!
   grattis till emma!

   Reply
  • Välförtjänt :)

   Reply
  • hej! snälla du, kan du lägga ut några tips på varma vinterjackor till vintern 2011?? behöver hjälp!!

   Reply
  • grattis till Emma! )

   Reply
  • välförtjänt tycker jag!
   Skulle inte du kunna tipsa om lite snygga höst/vinter jackor? Skulle verkligen uppskattas, och jag tror inte att det bara är jag som tycker det! :)

   Reply
  • Hej Angelica! Skulle du kunna vara världens gulligaste och svara på vart du har köpt den där ubermysiga koftan som du har i inlägget ¨BAD¨. Vore supersnällt då jag letar efter en liknande kofta. Massa kramar!

   Reply
  • i fall in love with you!

   you are so beautiful !

   kiss from italy ^^

   Reply